Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180695
6,9 17 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Są dostępne napisy PL do nowego odcinka? Może wy wiecie co
się dzieje bo nigdzie nie ma. Zawsze były tego samego dnia, w końcu to bardzo popularny serial. Proszę o
linka jeżeli ktoś coś wie :)

ocenił(a) serial na 8
Janek1801

Niestety nigdzie nie ma. Regularnie w piątki na kinomanie się pojawiały odcinki z napisami a teraz? Szukałem w google dobre pół godziny i nic... a na Kinomanie odcinek bez napisów...

Jak coś daj znać jak coś znajdziesz.

ocenił(a) serial na 10
Janek1801

Nigdzie jeszcze nie ma, też szukałem wszędzie...Dziwne, tym bardziej, że napisy do poprzednich odcinków były już dostępne w dniu premiery...

ocenił(a) serial na 9
Janek1801

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma ;/

ocenił(a) serial na 8
Janek1801

Status tłumaczenia napisów można sprawdzić na: tnij. org/ status-napisow - możecie dodać plusika, możecie pomóc w tłumaczeniu, możecie też wysłać tłumaczowi choćby 5 PLN na piwo, by zmotywować go do pracy :)
Ewentualnie pozostaje oglądanie bez napisów lub po prostu cierpliwe czekanie.

ocenił(a) serial na 6
MsDaggerka

Ten typ z serii: należą mi się napisy w dniu premiery :D
Angielskie są tego samego dnia, w tym serialu nie używają zbyt lotnych pojęć - polecam spróbować

Janek1801

Bez żadnych napisów można zrozumieć o co chodzi, chyba, że ktoś nigdy angielskiego się nie uczył, to mu współczuje, bo będzie miał ciężko w życiu. Jak @kostekzary napisał, tam są proste dialogi, to nie Mad Men.

ocenił(a) serial na 10
Arg

Znam dosyć dobrze język angielski, ale filmy/seriale wygodniej ogląda mi się z polskimi napisami. Co w tym złego?

Dadelog

Twoja wola. Sam znam średnio, ale nie mam problemu z oglądaniem bez napisów tego typu seriali. Tam gdzie są rozbudowane dialogi już jest ciężej - wspomniany Mad Men albo Boardwalk Empire.

ocenił(a) serial na 9
Janek1801

Nie lepiej po prostu nauczyć się angielskiego?

ocenił(a) serial na 10
straightlines

Może nie ma czasu, może nie lubi tego języka,może woli napisy, mógł wym tak wymieniać w nieskończoność.

ocenił(a) serial na 9
Janek1801

ja już znalazłam przez nap iprojekt