Są dostępne napisy PL do nowego odcinka? Może wy wiecie co
się dzieje bo nigdzie nie ma. Zawsze były tego samego dnia, w końcu to bardzo popularny serial. Proszę o
linka jeżeli ktoś coś wie :)
Niestety nigdzie nie ma. Regularnie w piątki na kinomanie się pojawiały odcinki z napisami a teraz? Szukałem w google dobre pół godziny i nic... a na Kinomanie odcinek bez napisów...
Jak coś daj znać jak coś znajdziesz.
Nigdzie jeszcze nie ma, też szukałem wszędzie...Dziwne, tym bardziej, że napisy do poprzednich odcinków były już dostępne w dniu premiery...
Status tłumaczenia napisów można sprawdzić na: tnij. org/ status-napisow - możecie dodać plusika, możecie pomóc w tłumaczeniu, możecie też wysłać tłumaczowi choćby 5 PLN na piwo, by zmotywować go do pracy :)
Ewentualnie pozostaje oglądanie bez napisów lub po prostu cierpliwe czekanie.
Ten typ z serii: należą mi się napisy w dniu premiery :D
Angielskie są tego samego dnia, w tym serialu nie używają zbyt lotnych pojęć - polecam spróbować
Bez żadnych napisów można zrozumieć o co chodzi, chyba, że ktoś nigdy angielskiego się nie uczył, to mu współczuje, bo będzie miał ciężko w życiu. Jak @kostekzary napisał, tam są proste dialogi, to nie Mad Men.
Znam dosyć dobrze język angielski, ale filmy/seriale wygodniej ogląda mi się z polskimi napisami. Co w tym złego?
Twoja wola. Sam znam średnio, ale nie mam problemu z oglądaniem bez napisów tego typu seriali. Tam gdzie są rozbudowane dialogi już jest ciężej - wspomniany Mad Men albo Boardwalk Empire.
Może nie ma czasu, może nie lubi tego języka,może woli napisy, mógł wym tak wymieniać w nieskończoność.