PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 180 tys. ocen
8,4 10 1 179659
7,0 26 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Piszę ten temat ku pamięci warkocza. Chociaż pomimo tego, że go usunęli, charakteryzacja tej postaci jest przekozacka ale żal zostaje.

ocenił(a) serial na 9
sajonara94

Hehehe, chyba pierwsza rzecz na jaką zwróciłem uwagę w nowym sezonie :P

Douger

All hail warkocz Ragnara! :D

A swoją drogą to chyba był troche niepraktyczny w walce - wróg mógł go za neigo złapać np, albo mógł sie o cos zaczepić. Obcięcie warkocza symbolizuje chyba tez dojrzałośc, przemianę wewnętrzną

ocenił(a) serial na 8
sajonara94

wpisujmy miasta ;D

sajonara94

RIP zajedwabisty warkocz Ragnara :( Nie, że nowy dizajn Ragnara nie wymiata ale szkoda xd

ocenił(a) serial na 7
sajonara94

Lepiej mu bez kity ;).

ocenił(a) serial na 9
sajonara94

Też nad tym ubolewam... ten warkocz był jego znakiem rozpoznawczym.. a już go nie ma [*] :(

sajonara94

RIP warkocz, RIP :(

ocenił(a) serial na 9
sajonara94

i tak najgorzej będzie, gdy ogoli głowę na łyso :P

ocenił(a) serial na 5
sajonara94

Byłam tak zszokowana, że przestałam ich słuchać na kilka minut xD . Biedny Ragnar :(

ocenił(a) serial na 9
sajonara94

od pewnego czasu do neta przedostawały się zdjęcia jego nowej 'stylówki' więc dla mnie szokiem to to nie było, ale żal i niesmak pozostaje, bo faktycznie to był jego obowiązkowy atrybut, symbol wręcz. teraz jest takim trochę zwykłym bananem. ale i tak gościa lubię ;)

old_school_man

"teraz jest takim trochę zwykłym bananem."
xD

sajonara94

Zamiast warkocza Ragnara mamy kiteczkę Bjorna:D

sajonara94

Ja sobie od ostatniego sezonu zahodowałem taki fryz, boczki wygolone, siadam przed tv a tu ch... taki wielki :(

ocenił(a) serial na 10
msbotor

Haha a ja bez hodowania mam króciutkie :D Opier.. jeszcze boki i mam a'la Ragnar :D

ocenił(a) serial na 7