Telewizja Puls coraz bardziej mnie zaskakuje - 1 czerwca zaczynają puszczać "Wikingów"! Najpierw
"Arrow", teraz oni. Muszę przyznać, że coraz bardziej mi się podoba ten kanał :)
A mnie nie zaskakuje, bo już od paru lat puls jest najlepszą polską darmową stacją. Bo na innych same paradokumenty.
Ja jeszcze dodam od siebie Mała Brytania.
Zgadza się, ale najwidoczniej nie każdy to dostrzegł : )
Do wymienionych wyżej seriali: i emitują 'Pingwiny z Madagaskaru', a jak!
a wlasnie zapomnialem zapytac, w pulsie jak myslicie bedzie wersja normalna czy jakas ocenzurowana? tzn bez cycków czy innych scen gwałtów itp.
Myślę, że odpuszczą sobie cenzurę. W Wikingach nie ma aż tak dużo cycków czy gwałtów. Krew strumieniami też się nie leje XD
Na przykład w Spartakusie odcinek z cenzurą leciał o 22- a bez o 23. Gdyby ostatecznie ci z Pulsa zdecydowali się ocenzurować Vikings, to pewnie serial byłby puszczany w takim schemacie jak Spartakus :]
No zobaczymy Arrow mi nie podszedł na Wikingów ślinie się bo to moje klimaty.Mam tylko nadzieje jak już tu zostało napisane,że nie będzie cenzury :)
Mi też nie podszedł bo czasami przynudzał. Ale ciekawe były te wspomnienia z wyspy. I Manu Bennet w nich występował ze Spartakusa.