I jak wrażenia po pilocie? Mi najbardziej podobała sie gra "psa" i jego akcent. Frodo też daje rade ;)
Bardzo fajny odcinek. Dobrze że wychodzi w wakacje, przynajmniej będę miała co robić w przerwie innych seriali, które puszczane są od września ;).
Zainteresuj się może w takim razie właśnie serialiami puszczanymi w wakacje ;) Np. Weeds, czy Big C (to powinno Ci się spodobać).
Właśnie zastanawiam się nad "Weeds" bo czytałam, że jest trochę podobne do "Breaking Bad".
"Trochę"... pomysł w zasadzie podobny, ale wykonanie już całkowicie inne. Weeds to komedia wakacyjna, lekka i przyjemna w odbiorze. Tylko że teraz bedzie juz 7 sezon Trawki chyba, więc trochę do nadrobienia jest ;) Big C natomiast to nowy serial, dzisiaj dopiero drugi sezon startuje.
Tzn. chodziło mi o sam pomysł bo czytałam, że "Weeds" to komedia, a "Breaking Bad" komedią na pewno nie jest :).
Dla mnie bomba. Wstrzymuję się od oceny bo to dopiero jeden odciek ale mi się bardzo podobało. Jestem ciekaw jak oryginał czyli Australijska wersja i jak amerykańska potoczy się dalej.
dla mnie również bomba! akcent psa wymiata, Wood jak zwykle chłopięco- naiwno -czarujący więc rola pasuje! aż nie mogę się doczekać następnych odcinków!
Aussie akcent psa jest przesympatyczny, choć ten pomysł z kostiumem jest po prostu szalony!
Elijah rzecz jasna jest genialnym aktorem, a jego mimika w serialu jest wprost zachwycająca!
Promo do kolejnego, czwartkowego odcinka zapowiada jeszcze bardziej zwariowane wydarzenia.
Bardzo fajna amerykańska wersja, w sam raz na wakacje. Jednak format mógłby być ciut dłuższy, bo 23 minuty to jednak krótko. Aczkolwiek może i lepiej, że nie jest to standardowe 44 minuty, bo być może serial straciłby na atrakcyjności.
20 min to sama kwintesencja, dobrze, że nie jest dłuższy, byłby nudnawy i rozciągnięty, tak ja uważam
Ten akcent - australijski - jest niesamowity . Taki sam ma Chase w Dr.House . Wyjdę za australijczyka ;p
no właśnie nie , to jezyk angielski ale akcent australijski , zgadzam się jest podobny do akcentu angielskiego ale czuje się różnicę .
Akcent "psa" super, ale to chyba tez kwestia barwy jego głosu :)) Najdziwniejszy serial jaki ostatnio widziałam^^ Że też Elijah na to poszedł.. :D
"Trust thyself only, and another shall not betray thee". Fajny cytat, wprawdzie dopiero odcinek nr2 zaczynam ale podoba mi się style tego serialu :))