PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612991}

Wilfred

2011 - 2014
7,5 9,9 tys. ocen
7,5 10 1 9938
7,3 3 krytyków
Wilfred
powrót do forum serialu Wilfred

Zaczął się ;)

ocenił(a) serial na 8

I jak wrażenia po pilocie? Mi najbardziej podobała sie gra "psa" i jego akcent. Frodo też daje rade ;)

ocenił(a) serial na 7
mynyly

Bardzo fajny odcinek. Dobrze że wychodzi w wakacje, przynajmniej będę miała co robić w przerwie innych seriali, które puszczane są od września ;).

ocenił(a) serial na 8
atagerka

Zainteresuj się może w takim razie właśnie serialiami puszczanymi w wakacje ;) Np. Weeds, czy Big C (to powinno Ci się spodobać).

ocenił(a) serial na 7
mynyly

Właśnie zastanawiam się nad "Weeds" bo czytałam, że jest trochę podobne do "Breaking Bad".

ocenił(a) serial na 8
atagerka

"Trochę"... pomysł w zasadzie podobny, ale wykonanie już całkowicie inne. Weeds to komedia wakacyjna, lekka i przyjemna w odbiorze. Tylko że teraz bedzie juz 7 sezon Trawki chyba, więc trochę do nadrobienia jest ;) Big C natomiast to nowy serial, dzisiaj dopiero drugi sezon startuje.

ocenił(a) serial na 7
mynyly

Tzn. chodziło mi o sam pomysł bo czytałam, że "Weeds" to komedia, a "Breaking Bad" komedią na pewno nie jest :).

ocenił(a) serial na 7
atagerka

nie jest

danteusz

Dla mnie bomba. Wstrzymuję się od oceny bo to dopiero jeden odciek ale mi się bardzo podobało. Jestem ciekaw jak oryginał czyli Australijska wersja i jak amerykańska potoczy się dalej.

ocenił(a) serial na 8
mynyly

dla mnie również bomba! akcent psa wymiata, Wood jak zwykle chłopięco- naiwno -czarujący więc rola pasuje! aż nie mogę się doczekać następnych odcinków!

ocenił(a) serial na 7
pollencja

Aussie akcent psa jest przesympatyczny, choć ten pomysł z kostiumem jest po prostu szalony!
Elijah rzecz jasna jest genialnym aktorem, a jego mimika w serialu jest wprost zachwycająca!
Promo do kolejnego, czwartkowego odcinka zapowiada jeszcze bardziej zwariowane wydarzenia.
Bardzo fajna amerykańska wersja, w sam raz na wakacje. Jednak format mógłby być ciut dłuższy, bo 23 minuty to jednak krótko. Aczkolwiek może i lepiej, że nie jest to standardowe 44 minuty, bo być może serial straciłby na atrakcyjności.

ocenił(a) serial na 5
ipatrick

20 min to sama kwintesencja, dobrze, że nie jest dłuższy, byłby nudnawy i rozciągnięty, tak ja uważam

ipatrick

Ten akcent - australijski - jest niesamowity . Taki sam ma Chase w Dr.House . Wyjdę za australijczyka ;p

ocenił(a) serial na 8
bagietka69

Bo to jest angielski akcent.

10Tysiecy

no właśnie nie , to jezyk angielski ale akcent australijski , zgadzam się jest podobny do akcentu angielskiego ale czuje się różnicę .

ocenił(a) serial na 6
mynyly

Akcent "psa" super, ale to chyba tez kwestia barwy jego głosu :)) Najdziwniejszy serial jaki ostatnio widziałam^^ Że też Elijah na to poszedł.. :D
"Trust thyself only, and another shall not betray thee". Fajny cytat, wprawdzie dopiero odcinek nr2 zaczynam ale podoba mi się style tego serialu :))

Valvena

Ja jestem po 5 odcinkach i muszę napisać, że takiego serialu jeszcze nie oglądałem :).
Ciekawe, kiedy i czy w ogóle zagości kiedyś w polskiej TV.