haha! ja też na to czekam :D:D Z tego co wiem to ma być od poniedziałku do piatku o 18 :D Mógłby być troche później ale lepiej tak niż wogle xDD
ciekawa jestem jak wyjdzie lektor i tłumaczenie dowcipów. Ale z drugiej strony, wielki podziw dla Pulsa za nową ramówkę: najpierw Raymond, potem Simpsonowie, teraz w&g. brawa!
I jak oglądał ktoś może :> Bo ja niestety zapomniaaaałem :( LEktor czu dubbing :>
Lektor, ten sam gość co czytał Raymonda i mimo, że jestem wielką przeciwniczką dubbingów i lektorów (nie ma jak napisy :)) to muszę przyznać, że puls się spisał na medal z tłumaczeniem. Świetnie dowcipy przełożyli. Nic tylko oglądać pięć razy w tygodniu :))
Tak też muszę przyznać, że tłumaczenie jest z sensem. Tylko szkoda, że rano nie nadają żadnych powtórek. Ale i tak dobrze się spisali w porównaniu z Simpsonami :)
dajcie spokój, tak się ucieszyłam na Simpsonów, a tu ten dubbing... :| I to żeby jeszcze był ten sam co przy wersji kinowej, albo lektor z fox kids, ale nie to barachło.
Trzeba przyznać że z Simpsonami to sprawe rozwalili xD Ale suma sumarów lepsze to niż nic xDD Bynajmniej z Will&Grace jestem baaaaardzo zadowolony :D mam nadzieje ze wyemitują wszystkie sezony :D
Ja dopiero teraz zauważyłem że W&G lecą na Pulsie, przegapiłem dwa odcinki ale jutro już będę oglądał :) I Simpsonów też obejrzę hehe
UWAGA! Od 8 wrzesnia Will & Grace, w Pulsie o godzinie 17:00 !!
Rozmowa o serialu równiez na stronie www.telepuls.fora.pl
O 17:( ? Szkodaaaaa Kurde ja często się ledwo na 18 się wyrabiam a co dopierona 17, mogliby chociaż jakieś powtórki dać
a skąd wiadomo? bo patrzyłam w dwóch gazetach z programami i jest, że dalej o 18...
btw, zauważyłam, że postanowili Karen "Honey" przetłumaczyć na "kotku" i sama nie wiem co o tym myśleć. Ale już to lepsze niż "złociutka" z wizji jeden :}
Zmiana została wprowadzona dzisiaj. Jest to potwierdzona informacja. Otrzymuje materialy prasowe od stacji, poniewaz prowadze o tej stacji strone nieoficjalna, www.telewizjapuls.eu - nowa odsłona strony ruszy w poniedziałek.
A są może powtórki tych odcinków na pulsie? O której? Bardzo mi się spodobał Will & Grace
To mam kolejna informacje. Od 29 wrzesnia nie bedzie serialu Will & Grace o godzinie 17:00. Serial zostaje przeniesiony i od 4 pazdziernika emitowany bedzie w soboty i niedziele po 2 odcinki, o 14:30
kuuutwa, a już tak chwaliłam pulsa. Zaczynają sobie jaja robić jak jedynka? To ja już wolę foxlife'a.