Przy nim odpadają nawet Przyjaciele. Jest po prostu świetny! Megaśmieszny, genialne postacie i super teksty. Moją ulubienicą jest Karen. Po prostu ją kocham :) Jest taka wredna, że aż zajebista, ale i tak wiadomo, że w środku jest kochaną osóbką, no i te jej teksty (a ten głos...) :D Drugim moim ulubieńcem jest Jack. Jest przezabawny, te jego miny i ruchy. Strasznie kwiecista postać. No i głóni bohaterowie są przesympatyczny. Między Willem i Grace jest taka chemia, że gdyby nie to, że on jest gejem, już dawno byliby parą. I tak są. Parą najlepszych przyjaciół. Wspanialy sitcom. Więcej takich! Szkoda tylko, że w naszym zacofanym kraju nigdy go nie zobaczymy. Jest za dobry dla Polaków. Pozostaje tylko net, z którego ściągnąłem całą pierwszą serię i mam zamiar ściągnąć następne ;P Polecam!
Jestem właśnie w trakcie oglądania pierwszej serii i bardzo mi się podoba, więc na pewno obejrzę wszystkie. Jednak jako zakochany we Friendsach nie podzielam opinii, że przebija "Przyjaciół". Umieściłbym go na trzecim miejscu , bo na drugim stawiam "Scrubs" (póki co :P).
A tak BTW: nie ma ktoś do tego napisów? Bo znalazłem tylko do dwóch pierwszych odcinków, a chciałem dla siostry żeby się z angielskim nie męczyła :P
P.S.
Z tego co się orientuję to serial był już u nas kiedyś emitowany (choć oczywiście nie cały) na HBO albo na Wizji1 ale pewien nie jestem. Natomiast jeśli chodzi o przyszłość, to jesli ktoś miałby to emitować, to stawiałbym na TVN Siedem. To jest coś dla nich. Można by im taki pomysł podsunąć... ;)
Każdy ma prawo do swojego zdania :) Według mnie, "Przyjaciele" się przy nim chowają. Ja obejrzałem już 7 serii i 5 odcinków serii 8 (niestety ostatniej), więcej jeszcze nie ma w sieci. W Ameryce jutro nadany zostanie 7 odcinek serii 8. Jesteś przy 1 serii, a więc jeszcze wszystko przed Tobą ;) Dużo się jeszcze wydarzy w tym serialu... Niestety nigdzie nie ma polskich napisów do tego serialu, a chciałem go pokazać znajomym, u których kiepsko z angielskim :P Może ktoś by się wziął za zrobienie napisów do tego świetnego serialu? Zasługuje na to. W Polsce emitowana była tylko pierwsza seria tego serialu, na Wizji 1, ale zakończono jego emisję wraz z zaprzestaniem nadawania Wizji 1. Swoją drogą, czemu dali mu tak głupi tytuł: "Para nie pary"? O wiele lepiej brzmi jego orygianlny tytuł. Też mi się wydaje, że ten serial jak najbardziej pasuje do stacji TVN7. Mogliby go emitować po zakończeniu 2 serii "Dwóch i pół"... Pisałem do nich e-maila jakiś czas temu. Może teraz Ty wyślesz? ;P Im więcej, tym lepiej. Będę musiał zobaczyć "Scrubs", skoro piszesz, że jest dobry.
Jeśli chodzi o Przyjaciół, to nic nie poradzę... takie małe zboczenie, z którego nieprędko się wyleczę (jeśli w ogóle:P), a co do Will & Grace, to powoli kończę drugi sezon. A zacząłem to oglądać, można powiedzieć, przypadkiem. Gdzieś w jakimś innym serialu (chyba Joey) zobaczyłem zapowiedź że pierwszy odcinek nowego sezonu będzie nadawany na żywo, więc stwierdziłem, że muszę zobaczyć czy bedą mieli dużo wtop. No i jak juz obejrzałem ten jeden odcinek, to doszedłem do wniosku, że musze obejrzeć wszystkie ;)
Napisy, to w sumie mógłbym sam zrobić, ale jest to bardzo czasochłonne zajęcie, a ja raczej zabiegany teraz jestem bo studiuje dzienie dwa kierunki :P Jeśli zaś chodzi o polskie tytuły to wszyscy wiedza jak jest i nie ma się co dziwić :D Też chyba napiszę maila do TVN-u.. w ogóle można by jakąś zorganizowaną akcję przeprowadzić :P a serial "Scrubs" bardzo polecam, serial komediowy, ale nie sitcom. Jakbym miał opisac w kilku słowach to powiedziałbym że to taka mieszanka "Chirurgów" z "Ally McBeal". Trzeba tylko obejrzec kilka odcinków i naprawdę wciąga ;)
Uwielbiałem "Przyjaciół", ale te ciągłe przerwy w nadawaniu serialu sprawiły, że teraz go tylko bardzo lubię. Chciałbym wreszcie go zakończyć, ale na razie to niemożliwe, bo na TVN7 emitowana jest dopiero 5 seria, a ściągać z neta mi się nie chce :P Pierwszy odcinek 8 serii "Willa & Grace" był SUPER! Odcinki na żywo są świetne! Najlepsze w tym wszystkim są ekranowe wpadki np. Debra i Sean (w serialu Grace i Jack) w czasie kręcenia swoich scen nie mogli powstrzymać się od śmiechu :) A ta domalowana brew Jacka... po prostu BOKI ZRYWAĆ :))) Mam pytanie, którą z postaci "Willa & Grace" lubisz najbardziej? Co do akcji, to potrzeba by było sporo osób, żeby jakąś petycję wystosować :P Wiem, że robienie napisów to czasochłonne zajęcie, dlatego się za nie nie biorę :P Byłem fanem "Ally McBeal", a "Chirurdzy" są fajni, więc może skuszę się na "Scrubs", kiedyś ;P