PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91538}

Will i Grace

Will & Grace
1998 - 2020
7,5 2,6 tys. ocen
7,5 10 1 2627
5,0 2 krytyków
Will i Grace
powrót do forum serialu Will i Grace

Właśnie wczoraj, o godzinie 20:00 wyemitowano ostatni odcinek 8 serii serialu Will&Grace. Oglądałem wszystkie odcinki sezonów, które emitował kanał FOX Life. Przez ponad 3 lata byłem z tym serialem związany. Takiej dawki śmiechu, radości i przykładu prawdziwej przyjaźni nic mi w życiu nie dało. A teraz ogarnął mnie smutek, bo nie ma więcej nowych odcinków :( Jedyne pocieszenie, to takie, że być może stacja FOX Life zdecyduje się puścić wszystkie sezony po kolei od początku. Bardzo bym chciał znowu przeżyć tę przygodę. Szkoda, bo to jeden z lepszych seriali jakie mogłem w swoim życiu obejrzeć. Moją ukochaną postacią była Karen :) Mistrzyni ciętej riposty :) Szkoda, że w sumie to już koniec. Nie wyobrażam sobie dnia bez choćby odcinka mojego ukochanego serialu. Mam nadzieję, że może kiedyś nakręcę z jeszcze jeden sezon, albo kilka odcinków . Byłoby cudownie. No cóż, trzeba się pogodzić,że to co dobre, szybko się kończy. Pozostanie teraz jakaś pustka, której chyba nic nie wypełni, ale życie dalej się toczy. Naprawdę nie żałuję ani jednego odcinka przez te 3 lata. Było warto :) Pozdrawiam fanów serialu :)

Skye_7

Jeśli lubisz Will&Grace to polecam Ci obejrzeć Friends.

ocenił(a) serial na 10
polishserial

zawsze tak jest jak sie jakiś serial kończy... pamietam jak nie mogłem sie
pozbierać jak zakończyli emisje ROSWELL :/

ciekawe co bedzie jak mi skończa puszczać desperate housewives :/ omg... 5
lat już z nimi sie jest... masakra...

ocenił(a) serial na 10
Skye_7

Podobno ma powstać spinoff serialu w którym głównymi bohaterami będą Karen i Jack ;)