Szukam czegoś w podobnym stylu do tego. Oglądam też Extant. Czegoś w takich sci-fi klimatach i
stosunkowo nowego, bo większość lepszych i ciekawych sprzed paru lat mam zaliczone.
Podrzucajcie coś :)
Genialne! Jak tylko przeczytałam, że King maczał w tym palce, to wiedziałam, że będzie dobre. Pierwszy odcinek miażdży, oby dalej było tak samo dobrze :D
Powiem szczerze że dalej jest tyyylko lepiej. A w drugim sezonie Stephen King pojawia się gościnnie w serialu! 1 odcinek 2 sezonu :)
No niee, teraz to chyba zarwę nockę:P A obiecałam facetowi, że obejrzymy razem, ale nie wytrzymam :D
To nie jest sci-fi ale z takich klimatów tajemnicy i zaszczucia polecam serial Utopia.
Gorąco polecam, jeden z lepszych seriali ostatnio! Poza tym, są jeszcze: Defiance, The 100, The Leftovers, Dominion, Penny Dreadful (choć tylko dwa pierwsze to typowo sci-fi)
A jeszcze In The Flesh. Poza tym Once Upon A Time przy czym to już czyste fantasy - ale warto.
In the Flash, Once Upon a Tine, Defiance (do tego mam sentyment straszny) i Dominion mam już na koncie. To The 100 jeszcze sprawdzę, dzięki raz jeszcze.
Jest tam wiele głupot, przez co ma stosunkowo niską ocenę, ale jako lekkie "oglądadło" przy ćwiczeniu lub piwie jest naprawdę ok.