PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14096
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

Podobne produkcje?

ocenił(a) serial na 9

Szukam czegoś w podobnym stylu do tego. Oglądam też Extant. Czegoś w takich sci-fi klimatach i
stosunkowo nowego, bo większość lepszych i ciekawych sprzed paru lat mam zaliczone.
Podrzucajcie coś :)

namii

Może "Pod Kopułą'? ;)

ocenił(a) serial na 9
jacob_filmweb

Genialne! Jak tylko przeczytałam, że King maczał w tym palce, to wiedziałam, że będzie dobre. Pierwszy odcinek miażdży, oby dalej było tak samo dobrze :D

namii

Powiem szczerze że dalej jest tyyylko lepiej. A w drugim sezonie Stephen King pojawia się gościnnie w serialu! 1 odcinek 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 9
jacob_filmweb

No niee, teraz to chyba zarwę nockę:P A obiecałam facetowi, że obejrzymy razem, ale nie wytrzymam :D

namii

Polecam helix ;]

użytkownik usunięty
namii

To nie jest sci-fi ale z takich klimatów tajemnicy i zaszczucia polecam serial Utopia.

ocenił(a) serial na 9

Brzmi ciekawie, sprawdzę. Dzięki :)

użytkownik usunięty
namii

Gorąco polecam, jeden z lepszych seriali ostatnio! Poza tym, są jeszcze: Defiance, The 100, The Leftovers, Dominion, Penny Dreadful (choć tylko dwa pierwsze to typowo sci-fi)

użytkownik usunięty
namii

A jeszcze In The Flesh. Poza tym Once Upon A Time przy czym to już czyste fantasy - ale warto.

ocenił(a) serial na 9

In the Flash, Once Upon a Tine, Defiance (do tego mam sentyment straszny) i Dominion mam już na koncie. To The 100 jeszcze sprawdzę, dzięki raz jeszcze.

użytkownik usunięty
namii

Jest tam wiele głupot, przez co ma stosunkowo niską ocenę, ale jako lekkie "oglądadło" przy ćwiczeniu lub piwie jest naprawdę ok.

użytkownik usunięty

Chociaż widzę, że ocena wzrosła o 0,6 do 7,3. ;-)