Jak w temacie. Nigdzie nie ma :( Jak by ktoś znalazł to prosze linka podrzucić.
tez szukalem ale niema trzeba poczekac moze jutro cos bedzie dziwne bo chyba zawsze bylo na koncu odcinka promo
No właśnie było i tez byłam zdziwiona no ale może faktycznie będzie jakoś na dniach udostępnione.
Dziwię się, że w spisie odcinków na filmweb'ie wymienione są tylko cztery. Pomyślałem sobie, że nie będzie więcej a tu jednak skoro piszecie, że jest ich więcej cieszę się z tego powodu. Byłoby to dość dziwne żeby telewizja wypuściła serial który ma tylko 4 odcinki. No chyba, że ktoś się opiernicza w dodawaniu newsów na ten temat.
Odcinków będzie 13 i już została zapowiedziana seria druga więc troszkę z nami "Wirus" pobędzie ;) Polecam sobie sprawdzać wiki albo imdb bo tutaj często są błędy z odcinkami.
Ciekawie pokazana epidemia nie tak jak w ksiazce serial sie rozkreca zobaczymy co z tego wyjdzie
Całkowicie inaczej niż w książce. Na początku mnie to drażniło ale teraz coraz bardziej mi sie podoba! I w książce zaćmienie było tylko takim, ot sobie zjawiskiem w tle (przynajmniej dla mnie) a tutaj zanosi się na naprawdę mocny element fabuły. Jestem bardzo ciekawa efektów i kolejnego odcinka, tak bardzo że nawet nie będę czekać na tłumaczenie tylko obehrzę po angielsku :P