PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14117
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

Jak w temacie. Nigdzie nie ma :( Jak by ktoś znalazł to prosze linka podrzucić.

ocenił(a) serial na 6
onebadsoul

tez szukalem ale niema trzeba poczekac moze jutro cos bedzie dziwne bo chyba zawsze bylo na koncu odcinka promo

ocenił(a) serial na 8
lewandowski09

No właśnie było i tez byłam zdziwiona no ale może faktycznie będzie jakoś na dniach udostępnione.

onebadsoul

https://www.youtube.com/watch?v=_9q0WL30d_s

ocenił(a) serial na 8
szymen_25

Dzięki! Oooo zacznie się rzeź ;) Nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 9
onebadsoul

nie mogę się doczekać;d

ocenił(a) serial na 8
onebadsoul

Dziwię się, że w spisie odcinków na filmweb'ie wymienione są tylko cztery. Pomyślałem sobie, że nie będzie więcej a tu jednak skoro piszecie, że jest ich więcej cieszę się z tego powodu. Byłoby to dość dziwne żeby telewizja wypuściła serial który ma tylko 4 odcinki. No chyba, że ktoś się opiernicza w dodawaniu newsów na ten temat.

ocenił(a) serial na 8
Sm0kEstyle

Odcinków będzie 13 i już została zapowiedziana seria druga więc troszkę z nami "Wirus" pobędzie ;) Polecam sobie sprawdzać wiki albo imdb bo tutaj często są błędy z odcinkami.

ocenił(a) serial na 6
onebadsoul

Ciekawie pokazana epidemia nie tak jak w ksiazce serial sie rozkreca zobaczymy co z tego wyjdzie

ocenił(a) serial na 8
lewandowski09

Całkowicie inaczej niż w książce. Na początku mnie to drażniło ale teraz coraz bardziej mi sie podoba! I w książce zaćmienie było tylko takim, ot sobie zjawiskiem w tle (przynajmniej dla mnie) a tutaj zanosi się na naprawdę mocny element fabuły. Jestem bardzo ciekawa efektów i kolejnego odcinka, tak bardzo że nawet nie będę czekać na tłumaczenie tylko obehrzę po angielsku :P

ocenił(a) serial na 5
onebadsoul

watchseries.lt/serie/The_Strain - wszystkie odcinki, wersja dla inteligentnych