PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14104
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

początek bardzo dobrze sie zapowiadał,nawet sadziłem, ze bedzie cos w podobie jak the walking
dead, ze ludzie bd mieli jakis wirus wscieklizny czy cos nawet pozaziemskiego, ale jak zobaczyłem
tego stwora w plaszczu wysysajacego jakies plyny z tego kolesia, który uciekał tak smiesznie ze sie
rozismieałem, to nie wiem czy sie przekonam, zobacze inne odcinki. moze bd lepiej

ocenił(a) serial na 6
lovely16

Ja jestem po 8 odcinkach i jak na razie serial mnie wciagnął. A wirus będzie i się rozprzestrzeni. Wiadomo że w 1 odcinku wszystkiego od razu nie pokażą bo było by to bez sensu.

alienowa

Mam taka nadzieje, jestem dopiero po 1 odcinku, wiec nie moge od razu go skreslac. tylko troche mnie ten stwór odrzucił,ale dam temu serialowi szanse, w koncu na fox maja ich duzo które po jakims czasie mi sie spodobaly dopiero

lovely16

Warto oglądać dalsze odcinki. Dla mnie 1. na 8/10, potem 7/10 reszta a e08 na 8. Zaczyna się rozkręcać przed końcówką sezonu, a jeszcze 5 odcinków.

RoHunter

szkoda, ze u mnie z internetem jest tragedia, bo bym nie musiał czekac co tydzien na jeden odcinek.

ocenił(a) serial na 6
lovely16

Ja teraz też musze czekać tydzień na nowy odcinek bo wszystkie jakie były dostępne to obejrzałam :)

alienowa

Ale to pobierasz sobie, czy na zalukaj itp? ja juz sie doczekac The Walking Dead nie moge..

ocenił(a) serial na 6
lovely16

W internecie nie oglądam :) a ja niestety jestem w tyle z walking dead i musze nadrobić.

alienowa

A to moge wiedziec gdzie? bo w sumie nie chce mi sie czekac tydzien, na jeden odcinek.