I mam nadzieje ze skoro dla Zacka przeznaczone są wielkie rzeczy, to na poczatek dostanie małego robala..:))
W czwartym odcinku, to się dopiero dzieje.Quinlan zje*ał Pradawnych za to, że nie poinformowali go, że mistrz może przeżyć w formie robaka.A sam mistrz, chyba wlazł już w inne ciało.
A dlaczego Quinlan jak wczesniej zwali go Quintus. Myślałem że nie przetrwał po tej zadymie. Gdzie masz 4 odc?
Co do odcinka, to np. forum typu dark_warez itp. Ja sobie każdy nowy serial wyszukuję na takiej stronie 2DDL, tam są dostępne wersje w HD/Full HD, oczywiście do pobrania, bo nie oglądam online.Zresztą, dostępne online są dopiero, gdy pojawią się napisy.
A dlaczego Quinlan, skoro był Quintus? Może dlatego, żeby bardziej pasowało do obecnych czasów? Pamiętaj, że w retrospekcjach, to były czasy cesarstwa rzymskiego, a nie wiemy, kiedy się urodził.Równie dobrze, może mieć ponad dwa tysiące lat.
Skąd info, że będzie czwarty sezon? Skrócenie trzeciego źle wróżyło.
Czwarty odcinek przeleciałem tylko tak pobieżnie, ale jest całkiem fajny i zawiązuje się powoli ciekawsza akcja z Pradawnymi, bo Quinlan im trochę dogadał, żeby ruszyli swoje dupy, bo on za nich walczył nie będzie.No i okazuje się, że chyba odbudowali to słynne "wampirze SWAT" bo pokazało się dwóch następnych zakapturzonych.
A Quinlan przeżył, bo jest półczłowiekiem i chyba te srebrne kule zadziałały na niego bardziej jak postrzał na zwykłego człowieka.Eph mu je powyciągał i Quinlan wrócił do formy.Pewnie nie wszystko, co szkodzi zwykłym wampirom, szkodzi też jemu, cholera wie.
However, we have every reason to believe that “The Strain” Season 4 would take place. A reception seems to us quite favorable, and TV ratings are strong, furthermore. But we would like to wait for the official announcement anyway. Fortunately, thanks to our notification system, we’re able to notify you about the further updates of the drama series, as well as about “The Strain” Season 4 release date.
I tak mogliby ciągnąć w nieskończoność ten serial :) ja przestaje oglądać po tym odcinku bo za dużo głupot już się tam urodziło.
Zacznij Lucyfera i Agentow tarczy bo nowe sezony sie zaczęły :))) aaaaaa i Moj ulubiony Blindspot
Ciężko mi znaleźć ostatnio jakiś serial, który by mnie wciągnął, no może poza Stranger Things chyba się starzeję, ale nadzieja w Westworld.
Nie ma co być zbytnio wybrednym, bo teraz trudno o ambitne produkcje dla "prawdziwych koneserów". Seriale czy filmy, to ma być przede wszystkim rozrywka, a nie jakieś głębsze analizowanie do przesady motywów bohaterów.Zresztą, teraz takie czasy, że prawie każda produkcja ma przede wszystkim zarabiać, i nastawiona jest na rozrywkę, efekty i znane nazwiska.Oczywiście każdy może znaleźć coś dla siebie.