PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14117
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus
ocenił(a) serial na 10

Będą, będą, uzbrój się w cierpliwość.Ja przez ten czas zdążyłem obejrzeć ten odcinek kilkanaście razy i właściwie prawie wszystko załapałem.Serial tłumaczy Grupa Hat_ak i na ich stronie widnieje postęp tłumaczenia na 50%, więc już prawie na wylocie.Zrobić napisy do jednego odcinka, to nie tak hop siup.No chyba, że ktoś na chama wrzuci w translator i potem tylko słowa poprzestawia, ale taka sztuka, to nie u nich.

użytkownik usunięty
mario_1981

zwroc uwage ze do kazdego innego badzieiwa napisy pojawiaja sie jeden dzien max pozniej .....
ja nie chce ogladac bez napisow bo nie zrozumiem wszystkiego to jest bez sensu

ocenił(a) serial na 10

Napisałem obszerny komentarz, który przypadkiem skasowałem, więc napiszę tylko, że jest kilka grup tłumaczy i tłumaczą różne seriale, więc jedni wyrabiają się szybciej, inni wolniej.Gość tłumaczący ten serial, tłumaczy też kilka innych i jeśli akurat jest oprócz tego zajęty prywatnymi sprawami, to tak wychodzi.Nic nie zrobimy, trzeba czekać.

użytkownik usunięty
mario_1981

tydzien juz czekam!!!! niech sie wezmie za robote albo odpusci

użytkownik usunięty

twoje tlumaczenie jest zbedne czlowieku

ocenił(a) serial na 7

Ale o co sie rzucasz ciołku? Nie pasuje to ogladaj na foxie a nie licz na darmoche i ze ktos sie natyra przy tłumaczeniu to trzeba to uszanowac

ocenił(a) serial na 10
waga55

Niech ktoś poinformuje szanownego pana oburzonego, że napisy już od wczoraj są, ale skoro nie zauważył do tej pory, to chyba sam jest jeszcze wczorajszy.Co się stało z tym narodem? Zero szacunku dla czyjeś darmowej przecież pracy. To tak, jak leciało Californication i też napisów czasem nie było od razu, to pisali niektórzy na forach"Dawać napisy, ch*je" Weź jeden z drugim sam spróbuj, czy to takie łatwe.Ja wielokrotnie sam sobie poprawiałem niepasujące napisy, bo innych nie było, to oczopląsu dostawałem.Teraz, jak wyszedł epizod czwarty i jeśli napisów znów szybko nie będzie, to się zacznie od nowa nagonka na Bogu ducha winnych ludzi.I pomyśleć, że kiedyś ludzie żyli bez internetu i oglądali w tv, jak ta raczyła łaskawie coś nowego zakupić, oprócz puszczania powtórek.I to jeszcze z reklamami.A teraz, to się z dobrobytu w dupach poprzewracało, jak mówi Ferdynand K.

użytkownik usunięty
mario_1981

dobra nie medrkuj tylko rob napisy bo nowy odcinek kogo interesuje w czyjej ty obronie stajesz

ocenił(a) serial na 10

Zamiast się tak burzyć, to sobie tych napisów poszukaj.Do czwartego odcinka już są dostępne.Widocznie twoje prośby zostały wysłuchane i tłumacze się pospieszyli, specjalnie dla ciebie.Żeby wszyscy w życiu tylko takie problemy mieli.