Tak samo że to, że nie jest winny to tylko twoja ocena :) Ja tam go obwiniam. Jak się chce zabijać zawodowo ludzi, to wypadałoby zrezygnować z rodziny, bo prędzej czy później właśnie ona najbardziej na tym ucierpi. Zobacz, jakby to wszystko się inaczej potoczyło, gdyby Dexter tak usilnie nie starał się być normalny.
Dobra, chyba wyczerpaliśmy temat, także pozdrawiam.
To że nie jest winny to wg. mnie po prostu fakt. Gdyby jakiś sędzia badał dowody przeciwko niemu to nie mógł by odrzucić największego uniewinniającego, który nie podlega ŻADNEJ DYSKUSJI czyli:
To nie Dex strzelał.
Miło się gawędziło, choć nie na temat :) Pozdro.
głupi jesteś strasznie. A jakoś film Urodzeni mordercy gdzie wynaturzenia natury psychicznej były ewidentne oceniłeś na 10. Mocno popaprany jesteś
Widzę że nawet nie potrafisz odpowiedzieć na poziomie. Smutno. A co do tego rzygania, to owszem, chce się jak najbardziej. Tylko może nie tyle od tej całej "homopropagandy" tylko od opinii takich jak twoja. Wobec tego, pogratuluj sobie, że należysz - jak wynika z Twoich miarodajnych szacunków do ludzi ubogich umysłowo. Chociaż w sumie tutaj raczej śmiech i płacz nad twoją postawą też byłyby na miejscu.
Ja już się wypowiedziałem wystarczająco dużo w tym temacie, nie chce ci się czytać a się wypowiadasz i w sumie to ty wychodzisz na ubogiego umysłowo skoro masz lenia w dupie. homo34 pewnie bym odpowiedział gdyby nie zgłaszał moich wypowiedzi jako nadużycie więc nie będę się produkował żeby mnie później wymazał.
Jak tak bardzo chcesz się pośmiać to idź do lustra, tam znajdziesz wszystko czego ci trzeba :)
po pierwsze ani razu nie zgłosiłem nadużycia bo szkoda na Ciebie czasu .
Po drugi jak udajesz takiego inteligenta to powinieneś wiedzieć czytając chociażby najmniejszy skrót fabuły opis czy cokolwiek dotyczące tego serialu żeby wiedzieć jakie postaci tam występują
Dziękuję za ten komentarz. Już miałem się zabierać za ten serial widząc wszędzie pochwały, niestety homopropaganda go dyskwalifikuje. Zaoszczędziłeś mi sporo czasu.
Ja niestety dałem się złapać bo mnie nikt nie uprzedził, też widziałem wszędzie same pozytywy. Nie wiem co jest z tymi ludźmi, wszyscy tacy poprawni politycznie czy po prostu wypaczeni umysłowo..
Jesteś zapyziałym kurduplem rodem z PiSu,pokroju Adamka, ale jemu przynajmniej ryj na ringu obijali to,ma wytłumaczenie że jest głupi.
3-5 procent populacji kraju bez względu na religię czy kulturę rodzi się ze skłonnościami homoseksualnymi.W Polsce więc ,biorąc tylko 3% populacji żyje 1milion 100 tyś według twojego małego mózgu "zboczeńców" Jakie rozwiązanie proponujesz dla nich oprócz wyzywania ich od pedałów?.No co, obozy pracy,leczenie,może sterylizacja?.A może do gazu?Czy wiesz że Hitler tak zaczynał?Mam nadzieję że jesteś głupim gimbusem i nie wiesz co piszesz bo jak nie to walnij sie w łeb i się ogarnij.Co Ci oni przeszkadzają.Niektóre ich protesty,parady może i są rażące,ale tylko w ten sposób mogli zwrócić na siebie uwagę.Na to jak są traktowani, jak zwierzęta.To zwykli normalni ludzie,tylko natura z nich zakpiła.Niestety z Ciebie też dając Ci mózg wielkości fasoli.Biegnij spalić tęczę.Pozdrawiam
Wspaniała tyrada, naprawdę rodzice muszą być z ciebie dumni.
Czegoś tutaj nie rozumiesz kondomie, nie obchodzi mnie jakie kto ma do czego skłonności. 100% populacji sra ale nikt nie walczy o to żeby robić to przy innych.
Co mi przeszkadza to to, że homo-lobby pierze łby takim balasom jak ty żeby zniszczyć podstawy naszej cywilizacji i wprowadzić cywilizację śmierci gdzie człowiek jest bezmózgim Yeti tolerującym swój własny upadek. Jeśli tego nie rozumiesz znaczy że już cię mają chłopcze.
Mam kilku kolegów homo i wiele z nimi na ten temat rozmawiałem, twierdzą że cała ta gej-propaganda tylko im szkodzi i są tym zażenowani, widać nie są "pedałami".
Teraz na siłę tworzy się gej-modę i jest już wiele przypadków, że w korporacjach ludzie udają homo oby było łatwiej. Tak samo to zaczyna wpływać na młodzież, która myśli że to cool być pedałem i tworzą się pseudo-geje którzy najczęściej biorą udział w takich pseudo-paradach równości.
Jeśli chodzi o same parady to jest to ohydne i żałosne widowisko gdzie może się wyszaleć banda świrów przebranych za debili lub wylansować jakaś partia podpinająca się o tolerancje - DNO.
Jak byś chciał wiedzieć to nie każdy gej urodził się homo, często to przez przykre doświadczenia z dzieciństwa lub inne sytuacje taki się stał. Dużo ludzi się z tego leczy bo wiele osób to nabyło nie chcąc tego, więc skończ te swoje tyrady bo tylko robisz z siebie zaprogramowanego idiotę. Nie pozdrawiam.
Po przeczytaniu tych pierdoł jedno się nasuwa "Panie Adamek przepraszam pana że nazwałem pana głupkiem"
Ok, sam nie lubię parad "równości" bo są śmieszne i tych pseudoobrońców gejów, którzy tam zbijają kapitał polityczny, jakby nie było innych problemów, różni księża, Biedronie, Adamki, Grodzkie, Kalisze, Senszyny czy Kaczyńskie, zajmują się głównie gejami. I to męczące. Niech sobie geje żyją jak inni, nie napiszę normalni, bo nikt nie jest normalny, ludzie. Ich sprawa. Kręcenie seriali o gejach? A niech kręcą, nikt nie musi tego oglądać. Tak jak seriali o seksoholikach, pijakach, mordercach, czy najgorszych zwyrolach - księżach.
Dlatego dziwi mnie robienie z tego takiego oburzenia. Cywilizacja śmierci? Obrzydliwe parady? Śmieszne, tak, ale obrzydliwe?
To jedź na Jasną Górę, zobacz festiwal bałwanów, to jest dopiero obrzydliwe dla kogoś tak wrażliwego jak ty. Mnie też, tylko śmieszy. Albo Lednica, festiwal głupoty przed Wielką Rybą, czy też idź do jakiegokolwiek meczetu, synagogi, kościoła, cerkwi, czy innej świątyni, tamto to cywilizacja śmierci, bo głupota jest najbardziej szkodliwa. Geje nie są, gejami z własnej winy, nie da się ich wyleczyć, ale przecież muzułmanów, czy katolików, lub innych oszołomów można. Dlaczego tu nie protestujesz, skoro chcesz walczyć z czymś co jest nienaturalne i szkodliwe? Poza tym, że z głupotą należy walczyć z pedofilami i złodziejami, czyli Watykanem. Przemyśl.
Widzisz, ciebie coś może śmieszyć a mnie brzydzić, innego smucić a jeszcze innego podniecać. Jak widzę obściskujących się gejów to mam taki sam odruch wymiotny jak ty kiedy byś zobaczył kogoś na ulicy jedzącego psią kupę, kiedy ty byś akurat jadł kanapkę. Nie chodzę po świątyniach bo jestem agnostykiem. Jeśli chodzi o cywilizację śmierci to chodzi mi o to, że ze społeczeństwa pełnego gejów nie ma życia, chyba nie zaprzeczysz że dwóch panów sobie potomka nie stworzy? Mówisz że homoseksualizmu nie da się wyleczyć, zgodzę się że wrodzonego nie ma opcji ale nabyty poprzez różne urazy zazwyczaj z dzieciństwa (dlatego jestem przeciwny homo-adopcji) lub traumatycznych przeżyć takich jak gwałty, molestowania czy nawet nacisk otoczenia można jeszcze wyleczyć bardzo długą terapią. Nie wierzysz, masz wujka google, sprawdź sobie, takie miejsca istnieją czy ci się to podoba czy nie. I choćbyś nie wiem jak bardzo chciał być poprawny politycznie to faktu iż wychodzą z takich ośrodków ludzie wyleczeni nie zmienisz.
Dam ci taką małą radę jeśli chodzi o tyrady jakie wypowiadasz na temat księży. Zaznaczam że nikogo nie bronię, wiem że są przypadki molestowań i gwałtów co stanowczo potępiam. Jak ktoś z boku słucha czy czyta twoje wypowiedzi na ich temat to nachodzą w głowie takie pytania:
-Czy on był kiedyś molestowany przez księdza?
-Może to fan palikota?
Nie piszę tego złośliwie ale przy tak treściwym opluwaniu klerów tak cię można spostrzegać.
Też uważam że religia wykorzystywana przez nieodpowiednich ludzi to zło. Lecz nie mogę złego słowa powiedzieć o biblii jako przewodniku moralnym przez życie. Gdyby tak watykan się stosował do pisma to by nie było tam takiego szamba. Pozdrawiam.
A ja czytam Twoje wypowiedzi i potwierdza się moja wcześniejsza opinia.
Ktoś Cię kiedyś skrzywdził i myślałeś że tak trzeba robić, aż rodzice zabrali Cie do miejsca o którym wspomniałeś i tam Cie wyleczyli i powiedzieli że wszystko z Tobą jest już OK.
Teraz mścisz się za wyrządząne krzywdy plując jadem na wszystko co kojarzy Cie się z traumą z dzieciństwa.
Potraktuj to jako darmową diagnozę.
Wiesz, ludzie mają różne zwichrowania seksualne, co nie znaczy że mają się nimi publicznie chwalić. Mnie nie przeszkadza co inni robią w swoich sypialniach, ale zdecydowanie nie życzę sobie tego oglądać. Jak dwóch panów chce się razem brzydko bawić to OK, ale niech nie mówią moim dzieciom i całej reszcie świata że to jest dobre.
W sumie trochę się z tym zgadzam. Bo podobnie widzę zachowania dewiantów umysłowych czyli judaistów, muzułmanów i chrześcijan
Jeśli chcą żyć w głupocie "nie znaczy że mają się nimi publicznie chwalić." "Mnie nie przeszkadza co inni robią w swoich" świątyniach, "ale zdecydowanie nie życzę sobie tego oglądać." Jak księża chcą się brzydko bawić "to OK, ale niech nie mówią moim dzieciom i całej reszcie świata że to jest dobre." Geje i ludzie religijni powinni mieć swoje prawa, ale nie kosztem heteroseksualistów i ludzi myślących.
Tak samo rozumiem, że ktoś może mieć obawy przed tym, że jego dziecko będzie uczył homoseksualista, jak ma obawy myślący człowiek, że jego dziecko będzie uczył ksiądz, czy religijny chrześcijanin. Zresztą ksiądz tym gorszy, że to jednak też seksualny dewiant przecież.
Homoseksualistą się rodzisz, religia jest ci narzucana albo sam wybierasz.
W profilu masz postać biseksualną, a serial Family guy promuje homoseksualizm.
Proszę bardzo kryptointeligencie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Propaganda_homoseksualna
Nie siedziałem z tobą w szkolnej ławce. Masz coś do krytykowania :
http://makiawelski.salon24.pl/492346,homopropaganda-prawda-czy-mit
według takiego rozumowania geje powinni obrazic sie na wszystkie seriale w ktorych sa tylko heteroseksulane pary :D
Na nic się nie obraziłem i nie mam nic do istnienia homoseksualistów po prostu nie toleruje gej-adopcji.
a ja nie toleruje mordersw mimo to "ojciec chrzestny" mi sie podobał... jest to argument na pozomie Twojego. pozdro.
Wolę żeby mnie zastrzelili niż oddali moje dziecko do gej rodziny.
Gdybyś na prawdę nie tolerowała morderstw to ojciec chrzestny by ci się nie podobał, powiedz mi gdyby ci ktoś matkę żywcem ze skóry obdzierał nie zabiłabyś sukinkota? Rozumiem że jako osoba nie tolerująca przemocy rzuciłabyś mu poważne słowne strzeżenie i zadzwoniła na policję, która zanim by dojechała to by z mamusi zostały skóra i kości.
po pierwsze dlaczego ktos ma gdziekolwiek oddawac twoje dziecko ? idac Twoim tokiem rozumowowania pooceniaj na 1 tez filmy i seriale w ktorych aktorzy, scenarzysci, montazysci, makijazysci sa homoseksulani. nie dyskutuje o twoich przekonaniach tylko o ocenie tego serialu, poniewaz jest 1 bo sa geje i juz
"jak poznalem wasza matke" masz ocene 8 a jeden z głownych bohaterow jest gejem i ma 2 dzieci ze swoim partnerem, czas przestac ogladac i zmienic ocene ooł
1.To było porównanie (przypuśćmy zginąłem wraz z żoną w wypadku i dziecko trafiło do adopcji)
2.Jakim tokiem rozumowania, czy ty w ogóle czytałaś moje wcześniejsze wypowiedzi? Jeśli nie to poczytaj bo nie będę się powtarzał.
Oceniłem ten serial na 1 bo po obejrzeniu pierwszego odcinka wszystko przyćmił mi fakt, że producenci propagują adopcję dzieci przez gejów jak by to było kupienie sobie psa. Mam gdzieś ludzi, którzy uważają to za normę czy postęp. Dzieci to nie zabawki.
Jeśli chodzi o Patricka Harrisa to lubię go jako aktora i nie obchodzi mnie jego życie osobiste.
Idź głosić swoje homofobiczne, pełne jadu i nienawiści wypociny na spotkaniach Młodzieży WeszPolskiej. A nie tutaj.
Jakbyś poczytał trochę, to byś dowiedział się, że wiele środowisk gejowskich krytykuje ten serial za stereotypowe przedstawienie postaci homoseksualistów - zniewieściałych, teatralnych do granic itp.
No więc właśnie. Temat gejow jest tak silnie zideologizowany, że ciężko omawiać bohaterów jako takich bez narażania się na zarzuty w jedną lub w drugą stronę. Imo te postacie są okropne. Zwistni, rozplotkowani, małostkowi, obrażalscy, fałszywi, straszni ludzie. Nie dziwię się gejom, że protestują.
Tak samo propagują gejów jak i zwykłą rodzinę (Claire i Phil), nie wiedzę tu nic nachalnego.