Phil jest świetny. Wszyskie sceny z nim to kupa śmiechu. Potem Cameron z tymi swoimi tańcami :D oraz Gloria za całokształt.
Phil bez dwóch zdań , a zaraz za nim Gloria. Ich wspólne sceny to majstersztyk;p
A dla mnie zdecydowanie najlepsi są Ci z Pritchettów - Jay, Mitchell i Claire :-) chociaż cały serial jest rewelacyjny - każdy praktycznie dobrany idealnie pod swoją rolę. warto zwrócić uwagę na świetne kreacje aktorskie młodych aktorów - Manny czy Luke. zresztą - tego serialu się nie ogląda - go się pożera w całości :-)
Zgadzam się z głosami, że właściwie cały skład aktorski świetnie dobrany. Ale jeśli już wybierać w kolejności to tak:
1. Cam
2. Jay
3. Luke
4. Phil
5. Gloria / Claire
6. Manny
7. Mitchell
8. córki Phila i Claire (ale one też zajebiste;)
Ojej, a mnie Phil najbardziej irytuje, jestem trochę zaskoczona, że u większości jest na podium :) moi ulubieńcy to Gloria, Luke, Manny, Jay i córki Phila i Claire :)
Też mnie to zdziwiło. Phil mnie drażni do granic możliwości :) Przewracam oczami na jego widok jak Mitch:)
Moje top: Gloria, Jay, Cam, Manny, córki Phila i Claire.
też uwielbiam Phila ;) jak tylko go pokazują to już mi się mordka cieszy a oczy błyszczą z radości ;P
świetna postać ;) a serial sam w sobie jest niesamowity ;)
Dołączam się do grona fanów Phila i zapraszam wszystkich jego miłośników do zapoznania się z opracowanymi przez nas 30 powodami, czemu akurat ta postać jest naszym ulubieńcem. http://www.wswieciekina.blogspot.com/2013/01/30-powodow-dlaczego-uwielbiamy-phil a.html
bardzo fajne opracowanie ;) i wszystko się zgadza
poza tym sama strona jest ciekawa, gratuluje ;)
Napiszę od razu od najlepszej do najgorszej postaci:
1. Phil
2. Gloria
3. Mitchell
4. Alex
5. Manny
6. Claire
7. Haley
8. Jay
9. Luke
10. Cameron
Luke, Phil. Manny, Gloria , Claire i Jay sa najlepsi! Strasznie irytuje mnie Cameron :-/