Wreszcie bede miał okazje obejrzeć ten serial tyle lat czekałęm i wreszcie się doczekałem
od 6 czerwca po 2 odcinki o 20:45 i 21:05.
Dlatego czekałem na ten serial bo gra tam Ed Oneil z Światu według Bundych mam nadzieje że ten serial spodoba mi się tak jak Świat według Bundych i nastałę zagości w ramówce TVP2 :D:D
swietna wiadomosc! fajnie przypomniec sobie 1sze odcinki serialu. czemu nie ogladales go w internecie?
Bo mi się nie chciało z wrażenia dzisiaj nie mogłęm usnąć bo dowiedziałęm się tego dzisiaj przed snem i odrazu napisałęm tutaj mam nadzieje że Mistrzostwa Europy nie przeszkodzą w emisji następnych odcinków .
Bo to mi troche wygląda na sprawdzenie oglądalności bo akurat dają przed mistrzostwami 2 odcinki i pewnie podczas mistrzostw nie bedą dawali więc mnie to troche martwi.
strasznie nieskladnie piszesz, stawiaj kropki i przecinki. a tak wlasciwie, to widziales jakis odcinek tego serialu?
Lepiej oglądać na necie. Tłumaczenie w TVP pewnie będzie do bani i dopiero puszczają 1 serię, jak w drodze już jest czwarta.
jak ja nie lubie pesymistów jak masz takie głupoty pisać to lepiej nic nie pisz .
Może, przyznaje się do błędu, a serial wart polecenia. Każdy bohater serialu jest ciekawy i ma interesujące wątki.
Jest bardzo duża szansa, że będzie to samo tłumaczenie ponieważ TVP odkupiła ostatnio kilka serialu od FOX-a. "Glee" na przykład było z tłumaczeniem dla FOX-a.
Ja liczę tylko że Al tak się spisze jak w Bundych bo tam wymiatał ciekawe jak tu będzie;)
No to na pewno lata lecą i ludzie zmieniają ale miejmy nadzieję że da radę i nadal jest w formie;)
ta no oczywiście że jest w formie chyba o nim nie czytałeś że jest w formie podobno trenuje jakieś sztuki walk :D:D:D Chodziło mi oto że napewno nie będzie pajacował tak jak w Bundych bo tam gra bogatego człowieka .
Eeee tak czy siak on zawsze będzie dla mnie Al Bundy sprzedawca butów;D a że gra bogatego to nie świadczy że nie może pajacować w końcu jest to serial komediowy więc ma prawo po błaznować;P
wątpie to nie jest zwykła komedia komediowa bo by nie zostałą tak dobrze przyjęta przez krytyków
Czemu tak uważasz?sądzisz że krytycy nie lubią seriali komediowych?a co do Fiorelli to też kiedyś oglądałem;P telki lubię meksykańskie oglądać bo zajeb...laski w nich występują nie to co w tych naszych polskich;D
bo wiem ze z własnych zródeł że to nie jest komedia typu Świat według Bundych tylko komedia, mockumentary czyli bez śmiechów publiczności
No i super że nie ma tego sztucznego nagranego śmiechu bo on wkurza najbardziej to jest takie sztuczne do bólu....a jeśli chodzi o serial to po obejrzeniu 2odcinków nawet mi się spodobał nie ma nic na siłę i udawanego aktorzy dobrze się spisują ale Bundy ładnie się zmienił trochę mu się roztyło;D mam nadzieję że kolejne odcinki będą równie dobre jak te dzisiejsze.......
mi też się podobało ale nie jestem przyzwyczajony to takich rodzajów komedii bo nigdy takiej nie oglądałem następne odcinki bedą po 22 . Ale za to było dużo śmiesznych sytuacji . Najbardziej po tych 2 odcinkach spodobała mi się rodzina Phila
Zgadzam się zupełnie inny humor tu występuje niż np.w Bundych ale to dobrze bo tak by to było nudne i na 1 kopyto.A rodzina Phila serio super nie mogłem z tej akcji z rowerem to im wyszło;D
Po dwóch odcinkach to narazie Ed Oneil ze swoją rodziną wyszedł blado. Bo się skupili bardziej na rodzinie Phila i tych gejów no ale czekam aż będzie coś ciekawego w rodzinie Eda Oneila.
Na razie nie ma co oceniać bohaterów w końcu to dopiero pierwsze 2 odcinki pierwszego sezonu a jest ich kilka na HBO już leci 3 sezon;)
niektórzy niestety oceniają po dwóch odcinkach . Np.Śwat według Bundych nie było takie dobre na początku i Al jeszcze nie miał takiego poczucia homuru jak w dalszych odcinkach dopiero się rozkręciło jak odszedł Steve z serialu :D:D:D:D
hehe dobre było w 4 odcinku na końcu jak śpiewał hehe a w 3 odcinkim jak Phil dostał samolotem w twarz hehe
nie lubie zabardzo telenowel ale w dzieciństwie oglądałem np Fiorella,cud miłości, Biały Welon
Ogólnie lepiej ogląda sie z napisami, bez lektora, ale mimo wszystko fajnie było wrócić do 2 pierwszych odcnikow, w tym akcji z hillem sąsiadka i rowerem :D
Świetny serial, schematyczny, ale świetny :)
duzo lepiej sie oglada z napisami, poniewaz osoby, ktore je tlumacza robia to swietnie! totalnie oddaja, to co amerykanscy scenarzysci chcieli przekazac, a we wczorajszym odcinku, niestety, usunieto tekst typu wtf (what the face wg. phila)
Zgadzam się, ale ludzie wcześniej na mnie najechali jak mówiłem, że będzie lipa w TVP.
i tak dobrze było cieszcie się że nie było z polskim dublingiem bo to to dopiero by była klapa a tłumaczenie było spoko zawsze coś można sobie samemu dodać :P
no dlatego że jak tak piszecie tak to psujecie radość z oglądania bo tak to się zastanawia człowiek zamiast oglądać a ciekawe jakie tam było tłumaczenie :P
myslales, ze kazda postac bedzie gral inny aktor? o taki polski dubbing ci chodzilo, bo nie rozumiem... to nie shrek...
Gryzio chodziło mi o to że powinniście się cieszyć że nie ma polskiego dubingu bo by było do dupy
nie chce byc niemila czy czepliwa, ale cyz spotkales sie kiedykolwiek z tym zeby w zagranicznym serialu emitowanym w polsce byl polski dubbing? watpie
spotkałem się w serialach Disneya hehe strasznie sztucznie to wygląda.
np. w Ukrainie Kiepskich dawali z ukrajńskim dubingiem
a pozatym wy Polacy umiecie tylko krytykować jak wam się lektor nie podoba to nie oglądajcie a nie marudzicie :P
ps. nie założyłęm ten temat żebyście marudzicie na temat tłumaczenia
ja tam nie lubie z napisami be napisów też jest dobrze i tak wszystko słychać wiec jak ktoś zna angielski to sobie sam dotłumaczy
"Przyjaciele" byli w wersji dubbingowanej :P Nie najgorzej to zrobili ale i tak dla mnie tylko napisy pl lub ang lub w ogóle bez.