Wreszcie bede miał okazje obejrzeć ten serial tyle lat czekałęm i wreszcie się doczekałem
od 6 czerwca po 2 odcinki o 20:45 i 21:05.
Dlatego czekałem na ten serial bo gra tam Ed Oneil z Światu według Bundych mam nadzieje że ten serial spodoba mi się tak jak Świat według Bundych i nastałę zagości w ramówce TVP2 :D:D
dobry był 6 odcinek śmieszny najlepsze było jak zatrzasnęli dziecko w samochodzie i ten gruby leciał z koszem na śmieci żeby wybić szybe hehe
nie taki wielki szok bo TVP2 odjakiegoś czasu już daje popularne na świecie seriale
Ucieszyłbym się jeszcze bardziej gdyby na TVP1 lub TVP2 pokazali "Zakazane imperium" ;)
Czy to pewna informacja? Dzisiaj Współczesnej rodziny nie ma ale może została przeniesiona na inny dzień tygodnia?
W programie telewizyjnym zarówno na ten jak przyszły tydzień są kolejne odcinki! Musieli tą decyzję podjąć jakoś niedawno. Niestety w programie na stronie tvpwyszukiwarka nie znajduje "Modern Family" :( Nie rozumiem skoro wykupili cały sezon, mogli go już puścić. Nie sądzę żeby "Kryminalne Zagadki..." miały dużo większą oglądalność jeśli też będą puszczane co tydzień o innej porze :/