Od stycznia Współczesna rodzina wraca do TVP 2 o godzinie 14:30 i 19:30.
Ciekawe czy tym razem dadzą cały sezon.
Oj, czwartego sezonu to nawet na HBO nie puszczają jeszcze :(. Podejrzewam, że HBO zacznie transmisję w lutym lub marcu, FOX w październiku, a TVP o ile się zdecyduje to...nie wiem, jakaś kosmiczna data ;).
To chociaż trzy sezony mogą. To już będzie coś! :)
Chociaż sam fakt, że tvp puszcza ten serial jest niezwykłe.
To chociaż trzy sezony mogą. To już będzie coś! :)
Chociaż sam fakt, że tvp puszcza ten serial jest niezwykłe.
No tak, drugie podejście:), pierwszy sezon znam na pamięć, ale jak będę mieć czas to ,,rzucę okiem", kocham ten serial.
mam dobrą wiadomość dzisiaj na TVP2 oglądałem reklamę w której reklamowali serial od poniedziałku do piątku o 19:30 i dodali jeszcze że drugi sezon już wiosną :)
Łał. Mam nadzieję, że będą nadawać drugą serię trochę później np. 21 bo o tej porze co nadawają to niestety nie mogę.
Niestety tylko 1 sezon, (ale chociaż cały - 24 odc.), bo już od 5 lutego 2013 r. na miejsce ,,Modern Family" (o 13:55 i 19:25 na TVP 2) powróci ,,Ja to mam szczęście", które emitowane będzie od pierwszego odcinka. Znowu. Link na potwierdzenie: http://www.telemagazyn.pl/tvp_2/20130204,6,1,dz,go,cpr.html
Mi się bardzo podoba tematyka serialu, ale strasznie mnie wkurza ten typ "kręcenia", jakby ktoś miał kamerkę przyczepioną do głowy i dodatkowo co chwilę robił zbliżenia na bohaterów.. ;]
mnie wkurza ten koszmarny lektor , serial traci połowę wartości jak się go nie ogląda w oryginale
Dokładnie, wczoraj (14.01) postanowiłem zobaczyć bo miałem czas i szczena mi opadała. Nie władam perfekt angielskim, ale to już przesada. Fatalnie przetłumaczone, a lektor wyjęty chyba z filmu dokumentalnego o życiu rafy koralowej.
mnie też lektor wkurza ale da się oglądać 4 lutego ostatni odcinek 1 serii no i znowu bedą dawać Ja to mam szczęście