PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645872}

Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15776
7,0 2 krytyków
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

Aybige i Beli Bey

ocenił(a) serial na 7

Co się z nimi stało? Opuściłem parę odcinków, a ich już nie ma. Co się takiego wydarzyło? I przy okazji, co się stało z Gül Agą i Gülnihal?

ocenił(a) serial na 9
doliwaq

Gul Aga z Hurrem mieli plan prawie idealny żeby pozbyć sie Malhidevran i oczernić ją że próbowała sie pozbyć Valide. niestety Nigar była świadkiem tego i opowiedziała wszystko Paszy. no więc Gul Aga został przepędzony przez Ibrahima.
Gulsah została napadnięta (ach ten Ibrahim) bo dowiedziała sie o jego romansie z Nigar, na dodatek podsłyszała ich rozmowe kiedy Nigar mówi mu że nosi jego dziecko no i z wrażenia przewróciła świeczke co usłyszeli rozmówcy. doszli do tego że to Gulsah odkryła ich sekret. była służąca Malhidevran miała zamiar podzielić się tą informacją z Hurrem ale wcześniej ją brutalnie pobito i zżucono do rowu.
a co do Aybige to ona bodajże wróciła na Krym a Bali Bej wyruszył w jakąś podróż jednak później znów wróci do pałacu :)

ocenił(a) serial na 9
Arthur_Pendragon7

Bali Bay wróci a Aybige niestety już nie:(

ocenił(a) serial na 7
Arthur_Pendragon7

A wiesz może trochę więcej co do Aybige i Beli Beya? Wstyd się przyznać, ale to moje ulubione postaci z tego serialu, jedyny którzy byli poza intrygami i jakoś tak pasowali mi do siebie ;)

ocenił(a) serial na 9
doliwaq

razem już ich nie będzie niestety ;c też baaardzo ich lubiłam i jak zawsze wszystko musiało się spartaczyć.
na początku do Bali Beja prawdopodobnie ma sie przystawiać Mihrimah jednak nie sądze żeby coś więcej z tego wynikło... TYLE DOBRZE :)