W pewnym momencie przestałem oglądać serial, a po powrocie zauważyłem, że Gülnihal zninkęła. Co się z nią stało? Ostatnim razem jak ją widziałem leżała ledwo żywa w szpitalu po ataku tej służącej Mahidevran. Umarła w tym szpitalu czy co?
Nie umarła, wysłali ją gdzieś indziej i ma wyjść za mąż. Tego nie było u nas bo tną serial na potęgę a potem są takie kwiatki, że nie wiadomo co się stało.
A wiesz może w którym to odcinku ją wysyłają albo jak znaleźć na YouTubie ten wątek? Też jej brakuje.
Oj nie wiem w którym była ta scena, też z drugiej ręki o tym słyszałam. Oni dużo tną, nie wiem po co.
W ogóle nie było takiej sceny, po prostu wspomnieli, że Gulnihal została wydana za mąż, więc w tym przypadku niczego nie wycięli.
Tną dziady, bo oglądalam teraz sobie po turecku z napisami i dziś na tvp to widziałam ze paru scen nie było...fakt że niektore mało istotne ale jednak
A ktoś wie, dlaczego tną? Czuję się, delikatnie mówiąc, zniesmaczona i oszukana tym faktem. Zamiast zachęcić ludzi do telewizji i płacenia abonamentu te "dziady" wciąż podsuwają mi nowe argumenty na korzyść internetu. Kto mądry tnie gałąź, na której siedzi?
Chyba ktos pisał że mogliby się nie zmieścić w czasie, no ale jak ten ktos również zauważyl puszczaja zwiatun "jaka to melodia" i w kółko te same reklamy....Vanish to juz chyba na pamięć znam ;/ no ale z reklam kasa wiadomo.
Przynajmniej zmądrzeli i zaczęli puszczać również w piątki :)
Poza tym mało kto wie że tną, no bo ilu ludzi ogląda sobie po turecku żeby porównać i o tym wiedzieć? no to sobie wycinają bo przecież 1% może to zauważy.
A na jakiej stronie oglądasz po turecku z napisami? Jeśli można to poproszę o link :)