Też uważam że jedna z nich jest bardzo ładna- dla mnie Esma- ta która cały czas się dziećmi zajmuje :)
Hurrem - mówiąc krótko za włosy, oczy i twarz.
Mahidevran - Ma coś takiego w rysach... takie jakieś ułożenie kości policzkowych, że wygląda na delikatną
Hatice - Też ma fajne, delikatne rysy.
Mihrimah (oczywiście starsza wersja) - bo... no dobra tu nie wiem, niech będzie, że oczy.
Moim zdaniem Hürrem nie jest, aż tak piękna, ale włosy rzeczywiście ma piękne. Jeśli naturalne, to zazdroszczę.
Według mnie Hürrem jest jedną z najbrzydszych w całym haremie. A najładniejsze w haremie są Hatice i Mahidevran. Ładna też była żona Malkoçoğlu Bali Beya.
Hatice? Jak dla mnie trochę niezbyt. Ale Mahidevran i Armin rzeczywiście ładne.
Hurrem Właśnie jest najpiekniejsza mahidevran to dosłownie nornica która nie ma nic z życia
Hurrem koffam ! za wszystko !
Bali Bey zakochał się w takiej dziewczynie z miasta, chyba Armin miała na imię ,ale nie wiem dokładnie jak się to pisze. Ona umarła ale moim zdaniem była śliczna.
Mahidevran, ma właśnie tak ciekawie ułożone kości policzkowe . Ładna jest też właśnie Armin. I niektóre służące też są bardzo ładne.
Isabella ,Nigar, Hatice, Esma. Hurrem w pierwszym sezonie, od drugiego zrobiła się jakaś kluchowata na twarzy. Mahidevran tez ma ciekawy typ urody.
Mi się już podoba postać o której jeszcze nie ma w odcinkach emitowanych w Polsce ale na youtube albo tam gdzie puszczane już były odcinki dalsze pojawia się piękna Nurbanu sultan (synowa Hurrem) - piękna i równie silna.
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://media.tumblr.com/c7f769d751e56fe044540 566d463b30d/tumblr_inline_n6jmhlDDoU1shpkto.jpg&imgrefurl=http://nurbanusultanha seki.tumblr.com/&h=343&w=336&tbnid=Ia-eHIBHyXf3gM:&zoom=1&docid=VASGZhBnn9pc3M&e i=9oLlVK2WK-HTygPiv4HICw&tbm=isch&ved=0CCMQMygFMAU
wklejam linka do jej zdjęcia.
Dla mnie najpiękniejsza jest Mahidevran. Druga bedzie Esma.
Hurrem nie jest oczywiscie brzydka, ale mnie sie nie podoba. Zupelnie. Nie wiem nawet dlaczego
Hurrem ma specyficzną urodę, w niektórych ujęciach jest przepiękna, w niektórych ładna, a niektóre są całkiem niekorzystne dla niej i rzeczywiście w I sezonie była o wiele bardziej szczuplejsza. Jeszcze jak była Aleksandrą i próbowała zwrócić na siebie uwagę Sulejmana to wyglądała przepięknie, te jej oczy i uśmiech. Tak ogólnie uważam, że jest bardzo ładna. Mahidevran też jest śliczna.
Mnie się w Hurrem podoba to, że nie jest wieszakiem, a jednocześnie tak prezentuje swoją figurę, że szczęka opada. Bardzo kobieca. Mahidevran jest śliczna, ale bardzo zimna w porównaniu z Hurrem. Armin była urocza. Też specyficzny typ urody, bardzo egzotyczny.
W tym serialu az się roi od pięknych kobiet-choc wiadomo, każdemu sie podoba cos innego
Jak dla mnie na 1 miejscu Esma i księżniczka Isabella-obie piekne,z tym,że Esma jest bardzo delikatna a Isabella tak nachalnie atrakcyjna, trochę wulgarna
Mahidevran ma śliczną buzię,ale niestety ciagły foch nie dodaje jej uroku, no i figura-jak dla mnie nieco anorektyczna, szczególnie ten suchotniczy biust-pod tym względem Hurren jest z nią bardzo dobrze skontrastowana-taka zdrowa dziewucha,co "ma na czym usiąść i czym odetchnąć ;-)" .Generalnie uroda Hurren jest taka nieoczywista-sa momenty, w których wygląda po prostu zjawiskowo,w innych przeciętnie,a niekiedy wręcz nieciekawie-bułowato i krowiasto,ale ma niesamowity urok
Noi sułtanka matka - kobietka z klasą- w końcu była miss Turcji-zawsze miło na nią popatrzeć
Oczywiście sułtanka matka, mimo wieku nadal wygląda atrakcyjnie. Ładna jest też służąca, która w jednym z odcinków masowała Sumbula, ale niestety nie pamiętam jej imienia. Hurrem jak dla mnie jest po prostu brzydka. Wielka i grubawa przy innych kobietach z haremu wygląda mało kobieco.
Hatice jest najładniejsza. Podobają mi się także Nigar, Esma. Hurrem też jest niezła. Nie podoba mi się ta nowa Firuze, naprawdę ma średnia urodę nic ciekawego. Widziałem ją w dalszych odcinkach z inna fryzura i wygląda jeszcze gorzej.
Dla mnie najładniejsza jest Esma, dalej Nigar , Mahidevran, Armin i Elena.Ciekawą urodę ma też Firuze. Hatice też należy do tych ładniejszych ale jak dla mnie to trochę taka porcelanowa lala.
miałam na myśli dziewczynę która wpadła w oko Mustafie tylko nie wiem dokładnie czy ma na imię Elena czy Helena.
kobiety w serialu sa bardzo urodziwe ale dla mnie najladniejsze to
armin
hatice
aybige
nigar
hurrem
1. Hatice (piękny owal twarzy, włosy, sympatyczna twarz)
2. Mahidevran/Hurrem (jedna majestatycznie piękna, ale zimna, druga może nie tak idealna, ale ma swoje momenty i ma ciepły uśmiech i wielkie oczy no i burzę rudych loków)
3. Nigar (oryginalny typ urody i dziewczęcy urok)
Mahidevran. klasa! kosci policzkowe usta!
Firuze , mlodosc figura modelki
ale pisanie ze Hurrem to lekka kpina...otylosc, zez, i broda baby jagi no ludzie badzcie obiektywni;-))
mnie się akurat nie podoba rybia twarz Mahidevran, nie obrażam tych, którym się podoba takimi testami jak ty