PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645872}

Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15776
7,0 2 krytyków
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

Co drugi temat na tym forum to "ryża zua, ibras zuy" Rozumiem że każdy ma swoje ulubione postacie i znienawidzone Ale to już jest przesada że na tym forum są tylko
Kłótnie o te dwie postacie. Osobiście lubię obie postacie i uważam że są one najciekawszymi postaciami tego serialu. Obie dopuściły się złych rzeczy i niektórych nie moge zrozumieć jednak żadnego z nich nie potępiam bo walczyli o swoje. Uważam że ich rywalizacja jest świetna i jest najciekawszym wątkiem. Ostatecznie przegrywa Ibrahim jednak nie uważam ze jest gorszy od Hurrem. Myślę że żadne inne postacie im nie dorównują. Lubie silne postacie które biorą los w swoje ręce i czasem stawiają wszystko na jedną karte. Takim postaciami sa Ibrahim i Hurrem. Wolę ich od wiecznie histerycznej Hatice czy żalącej się ciągle Mahi (jest mi jej trochę szkoda jednak po części sama sobie jest winna). Wiem że większości tych kłótni była lata temu jednak mówię wam że nie opłaca się nienawiści do postaci przelewać tutaj. Sam mam postacie których nie lubię choćby właśnie Hatice jednak nie obrażam jej i po części momentami rozumiem. Po prostu powinniście cieszyć się serialem A nie kłócić się o to kto gorszy bo nikt tu nie był świety