Ostatnio spojlerowałam sobie serial na yt kiedy trafiłam na filmik na którym Nigar stoi na dachu pałacu Ibrahima(chyba) i chce się rzucić. Z jakiej serii pochodzi to ujęcie i co ją do tego skłoniło? I jeszcze jedno pytanie w innym filmiku widziałam Nigar w czerwonej sukience wyglądało to tak jakby została czyjąś żoną. Dobrze myślę czy sobie dorobiłam jakąś teorię? A jeżeli wzięła ślub to z kim?
W ogóle to Ibrahim nie powinien dotykac Nigar sam na sam po policzku i w ogóle. Gdzie nietykalnośc kobiety?
Ja już się na niego wypomstowałam. Niby niewolnica Sułtana jest nietykalna dla każdego mężczyzny, ale Ibrahim według swej własnej opinii nie podlega tej zasadzie.
Biedna Nigar. ;/ Ale zakochała się biedulka, więc jej taki dotyk raczej nie przeszkadza.
ale własnie dlatego się zakochała, ze on ją molestował! naruszał jej nietykalnośc osobistą, cielesność. w świecie islamu to nie am prawa być! Oswoił ją i dalej oswajał a ona wiadomo... wpadła po uszy w uczucie do tego ideała.
ona od początku była w nim zakochana? czy Hatice to dostrzegała? Jeżeli mam się wypowiedzieć o tym zakochaniu to nic takiego nie widziałam (widocznie przeoczyłam sceny) aby raz widziała sytuację jak Nigar go podglądała w łaźni.
Ona go prawie kiedys pocałowała, wtedy ją za to opieprzył. Ona co chwilę patrzy na niego maślanym wzrokiem :P
No właśnie teraz w polskiej telewizji są odcinki jak Ibrahim zaczyna chorować przez tę klątwe książki i ta Nigar go masuje i się nim opiekuje, a Hatice mało para z uszu nie wyjdzie :DD
Hmmm no chyba tak, była opiekunka haremu, potem zostala slużącą sultana. Chyba wszystkei kobiety w palacu należą do Sulejmana.
Hatice to się jeszcze przez Nigar napiekli :P
Aaa to sorry nie zrozumiałam :) nic takiego nie widzialam :) od samego poczatku zajmuje się haremem, a czy kiedys w przeszłości to nic mi nie wiadomo.