Ciekawi mnie co stanie się z tą postacią czy będzie żoną Mustafy bo gdzieś przeczytałam, że będzie spodziewać się dziecka Mustafy czy to prawda?
Po pierwsze spoilery zaznacza się pod postem, żeby nie było widać treści postu a po drugie ten temat już był omawiany w temacie o różnych wątkach, gdzie spoilery są prawidłowo zaznaczone.
Nie wiem co się stało ale oznaczyłam post jako spoiler a później ukazał się normalnie więc nie było to specjalnie a w temacie napisałam że to spoiler żeby było wiadomo.
Ale w poście od razu widać ten spoiler, dla kogoś, kto nie oglądał może to być wkurzające. poza tym, jakbyś prawidłowo odznaczyła pod spodem, to post by się nie wyswietlil w tej postaci.
Nie było to specjalnie oznaczyłam normalnie więc nie wiem czemu tak się stało z resztą nie pierwsza tego typu dziwna rzecz kiedyś miałam inną sytuacje że na górze pojawiło się oznaczenie, że ktoś odpisał na mojego posta ale tekst się nie wyświetlił lub gdy komuś odpisywałam ucinało pół tekstu. Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje ale nie było to zamierzone i przepraszam jeśli komuś przypadkowo zaspoilerowałam.
Nie zostanie żoną. Efsun będzie w ciąży i Mustafa będzie chciał wywieźć ją z pałacu. Hurrem dowie się o ciąży i uprzejmie doniesie Valide. Valide zarządzi aborcję, która przyczyni się do śmierci Efsun
Nora miała rozkaz od Hurrem, aby otruć Mustafę, ale zakochała się w nim i rozkazu nie wypełniła.