Zdziwiło mnie info,kiedy wczoraj przeczytałam,że od poniedziałku 31go sierpnia będą nowe odcinku Stulecia,czyli odcinek 161.Obecnie powtórki są na etapie setnego odcinka i widzę,że nie zostaną do końca pokazane,bo od poniedziałku o 15.50 będą premierowe odcinki i nic poza tym. Tvp jak zwykle przerywa sobie emisje czegokolwiek kiedy tylko chce.
Skandal, ale czego spodziewać się po publicznej tv. Część oglądających nie ma kablówek ani internetu - ale ważne, że płaca abonament!!!!. Muszą pogodzić się z decyzjami bezmózgówców odpowiadających za ramówki na jedynce . Przeskoczyli 60 odcinków!!!!!!?? Szlag
Na TVP seriale będą powtórki,ale obecnie leci 40 któryś chyba odcinek to daleko w tyle..skoro do piątku 28.08 pokazano 101 odcinków a 31go od razu 161.
Jestem zdumiony tym, co TVP odwala... II sezon WS przed wakacjami skończyli na odcinku 79 (127 odcinek według numeracji TVP), więc dlaczego wczoraj puścili 161 odcinek III sezonu? Przecież powinni puścić 128, czyli dalszą kontynuację serialu, 128, 129 (...), więc jakim prawem puszczają 161 odcinek? Gdzie pozostałe 33 odcinki? Napisałem wiadomość do TVP, zapewne mi nie odpiszą.
Czy mi się po prostu coś pomyliło i II sezon został skończony na 160 odcinku w TVP? Może ktoś to potwierdzić?
Wczoraj puścili prawidłową kontynuację. Przed wakacjami sułtan runął na tarasie a wczoraj wstał - proste.