PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645872}

Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15777
7,0 2 krytyków
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

Od dziś (23.02) przestali emitować Stulecie na Historii. Przestali emitować na 48 odcinku. Wiem że jakaś jest inna numeracja wszędzie, więc stąd pytanie który jest dziś np. na TVP1 i gdzie znaleźć te odcinki "po między". Zła jestem, bo nigdzie żadnego komunikatu nie było, a tu nagle takie coś :/

ocenił(a) serial na 8
Liviene16

Też szukam odpowiedzi na to pytanie! Takie rzeczy tylko w Polsce!
Nigdzie nie ma info kiedy leci dalej i denerwuje mnie to!

ocenił(a) serial na 10
niki06

na TVP1 jest dziś odc 82. Nigdzie nie ma odcinków 49-81 na VOD TVP.pl też rzecz jasna nie ma

Liviene16

są odcinki od pierwszego do aktualnego na seansiku

ocenił(a) serial na 10
Liviene16

W jakim celu wtedy emitowany był serial? Nie mogłam uwierzyć, godz 17 i.. "gdzie wspaniałe stulecie?" Tak po prostu skończyli i co? Wszystko okej, serialu nie było.

meelkaa

TVP HD 22 ODCINEK GODZ.12,55

ocenił(a) serial na 10
Ire_Hon

no i cóż z tego jak na TVP HD już więcej nie będą emitować

Liviene16

Możliwe że nie będą ale jeszcze emitują,

ocenił(a) serial na 10
meelkaa

niby był to ostatni odcinek I sezonu

Liviene16

Wejdż na stronę you tube są wszystkie odcinki od 1 do emitowanego n

Liviene16

Dzięki licznym zapytaniom do TVP Historia o datę przywrócenia serialu niezadowolonych po przerwaniu jego emisji widzów, wraca on do TVP Historia, emisja drugiego sezonu rozpocznie się 3 marca o godz. 18:00, powtórki następnego dnia o 9:00.

ocenił(a) serial na 10
bagosz

Cóż za wspaniała wiadomość! Dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 9
Liviene16

Jeśli ktoś chce obejrzeć wszystkie odcinki lub te wybrane to można je obejrzeć na stronie ( m<kropka> kinoman<kropka> tv ) tylko warunek jest taki, że oczywiście trzeba się zarejestrować (oglądanie bez limitu i bez płacenia).