Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15887
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

-to koniec czy będzie jeszcze jakieś huczniejsze przyjęcie, wiecie muzyka, tancerki, goście... ?
- i dlaczego Hurrem i Sulejman przyglądali się, a świadkowie wypowiadali "przysięgę".
kompletnie nie zrozumiałam tej końcówki dzisiejszego odcinka

Arthur_Pendragon7

A kiedy Sułtan powie wszystkim,że odtąd Hurrem jest pierwszą sułtanką i jego największą miłością?

ocenił(a) serial na 9
Arthur_Pendragon7

Turcja to kraj muzułmański, tak wyglądają zaślubiny w tym kraju, taką tradycję mają.
Nie będzie żadnego przyjęcia bo to ślub potajemny, przy okazji obrzezania Mustafy i Mehmeta. Teraz tylko sułtan przedstawi swoją nową żonę rodzinie a matka zemdleje jak to usłyszy, Mahidevran się popłacze i wszyscy będą w szoku. Tylko Hurrem będzie błyszczeć uśmiechem, no i Gul Aga i Nigar.

ocenił(a) serial na 9
Ewitaa

W jutrzejszym odcinku wejdą razem do komnaty matki (tam będą wszyscy) i sułtan powie im, że wzięli ślub.

Ewitaa

To już widziałam,ale pamiętam,że padły tutaj słowa na tym forum,że Sułtan przy wszystkich powie,że Hurrem jest jego największą miłością i najważniejszą z sułtanek.Czy to było podczas tej sceny,o której mówisz? Bo może coś przeoczyłam,hehe.

Ewitaa

A,już widziałam tę scenę.Sułan wezwał Gulfem,mamuśkę,Mahidevran i powiedział,że Hurrem jest najważniejsza i mają się zachowywać wobec niej przykładnie. :D

ocenił(a) serial na 8
avosette

jak byl slub Ibrahima to jego wybranka miala czerwona suknie na slubie. Czemu Hurrem miala bialą a tylko nakrycie glowy w czerwieni, ktos wie?

ocenił(a) serial na 9
aloiv77

Nie wiem, ale może dlatego że miała juz z nim dzieci? Ani Hatice ani Nigar nie miała ( NIgar tez bedzie chyba na czerwono z tego co pamiętam). Raczej nie o dziewictwo chodzi tez bo Hatice już miała przecież męża ( tak pamietam )