Chodzi o służącą i przyjaciółkę Hurrem - Gurnihall czy jakos tak... miałam przerwe w serialu teraz wróciłam i nie widze tej postaci.. z tego co pamiętam ktoś ją zasztyletował, potem ona się leczyła i nagle wątek się urwał...
podobnie księżniczka Izabela, co z nia zrobila Hurrem? Faktycznie została wyrzucona do wody i utopiona a sultan uwierzył że uciekła do swoich? Czy może ona faktycznie uciekła z pomocą Hurrem.. ?
Jeśli ktoś wie, bardzo proszę o pomoc.
Na te wątki dziewczyny wielokrotnie już odpowiadały :) A zatem jeszcze raz!!! Gulnihal- TVP wycięła kilka scen, a w jednej z nich możemy dowiedzieć się, że ona wyszła za mąż... A księżniczka Izabela- dokładnie nie wiadomo. Najprawdopodobniej Sumbul i Nigar utopili biedaczkę w Bosforze (sam sułtan powiedział rankiem do Ibrahima, że dziś są pięknie lśniące wody Bosforu- czy jakoś tak....). Pozdrawiam ;)
o widzisz dzięki wielkie dobry człowieku bo bardzo mnie to nurtowało :D no to nieźle z tą Izabela, w ogóle sułtan też jakoś sie specjalne nie przejąl... widać postać która była wprowadzona i wyprowadzona z serialu.. całkiem zbędna moim zdaniem.
Sułtan też mówił, że płynie statkiem do jakiegoś klasztoru by szukać ukojenia w modlitwie czy coś. A tak właściwie to czy tylko ja zauważyłam, że w obsadzie stulecia nie wymienili Aybige czyli Ezgi Eyüboglu?
Piękna była, szkoda że nie wróciła już do serialu, byli piękną parą z Bali Bejem