Fajny serial, troche śmieszy, troche do zastanowienia. Toni Collete w genialnej roli. Córeczka fajna dupa;) Dosyć miła odskocznia od innych standardowych seriali.
Trudno tak po pierwszym odcinku od razu wyrobić sobie opinię, ale jak na razie moja ocena zdecydowanie pozytywna. Bałam się trochę sposobu odegrania tych wcieleń, ale Toni świetnie sobie poradziła, w końcu Złoty Glob jej się należał. Dobra też rola solidnego Corbetta. Pomysł świetny. Czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.
dość trudno oceniać serial po jednym odcinku, ale już moge powiedzieć, że serial jest ciekawy. Sporo w nim humoru. Na pewno nie jest to głupia komedyjka. Jak narazie polecam a z oceną się wstrzymam do kilku odcinków
obejrzalam wlasnie 12 -finałowy.
akcja wolno się rozwija i to jest minus ale mimo to serial przyjemny i utrzymuje klimat.
polecam, na raczej spokojnym widzom.
6-7/10
nie wiem mi nie bardzo przypadł do gustu...ale i tak uważam, że te seriale powinni emitowac przed filmem czwartkowym niż po nim o 23 :/... czekam na Fringe mimo, że juz obejrzałam częśc 2 sezonu to czekam aż znów sie pojawi w TVN-ie :]
a co do tego serialu jeszcze no oglądam fakt faktem może nie aż tak uważnie ale średnio się wkręciłam to tyle :p dałam 5/10 :)