za pozno, obejrzalem caly, dobry serial, chocia wszechobecnosc tematu homo jest nuzaca
bo o tym też jest serial więc nie rozumiem po co oglądać jak się co komu nie podoba?
jak film jest romantyczny ale dzieje się w Afryce kiedy nienawidzisz pustyni to też będziesz oglądać? nie rozumiem ... tylko psucie sobie nerwów
poza tym - fuj, homofobia...
pełen szacun za watek homo, pełen szacun za zajebiste podejscie rodziny do tego, nikt w tym serialu, nikt w rodzinie nie widzi w tym niczego dziwnego, nie robi z tego problemu, bardzo podobaja mi sie dialogi Marsha z siostra na tematy milosno-gejowskie, pelna akceptacja, naprawde super, serial jest troche przerysowany ale podejscie rodzicow do dzieci i dzieci do rodzicow jest godne nasladowania i chcialabym zeby kazda polska rodzina byla tak tolerancyjna i mogla tak swobodnie rozmawiac z dziecmi na kazdy temat jak w tym serialu, to co najbardziej urzeklo mnie w tym serialu to wlasnie ich relacje w domu, sa prawdziwe, szczere i przyjacielskie, Max jest swietnym mezem, razem z Tara maja naprawde super malzenstwo, super dzieci, super je wychowali i bardzo podoba mi sie klimat w ich domu. Jak dla mnie tak powinno byc w kazdym domu, pomijajac kwestie alterek oczywiscie ;) szczerze moge napisac że to wzór rodziny - kazdy z kazdym moze o wszystkim porozmawiac, nikt nikogo nie ocenia tylko slucha i stara sie jakos zaradzic, nikt nikogo nie udaje, nieraz przeklnie, nieraz krzyknie ale generalnie jest tam mnostwo milosci, ciepla i dobra
Wątek gejowski nie umila oglądania? Iść przez życie z nienawiścią w sobie - współczuję ;)
Niechęć do oglądania wątków homoseksualnych jest przejawem nienawiści? Świat staje na głowie...
No to w końcu nienawiść, czy homofobia? Bo jeśli fobia to raczej lęk, niż nienawiść. Ale ja lęku nie odczuwam, tylko niechęć i nie do wszystkich homoseksualistów, tylko do wątku homoseksualne w tym serialu.
A czy mam prawo nie chcieć oglądać wątków homoseksualnych w kinematografii, czy to już jest obowiązkowe? Czy niechęć do czegoś musi oznaczać od razu nienawiść? Czy jeśli nie oglądam wenezuelskich seriali to jestem wrogiem Wenezueli pałającym nienawiścią do Wenezuelczyków?
Twoje argumenty są tak idiotyczne, że szkoda na nie odpowiadać, jednak spróbuję...
To można było napisać - wątek homoseksualny jest źle poprowadzony, nie wciąga mnie.
Co do homofobii - rodzi się ona z nienawiści do rzeczy obcych, z którymi zazwyczaj dany "homofob" nie obcuje na co dzień, zazwyczaj zresztą ze strachu rodzi się nienawiść.
Moje argumenty są trudne do podważenia. Może po prostu nie chce Ci się myśleć, bo łatwiej powtarzać politpoprawne frazesy i udawać jaśnieoświeconego.
Mam prawo nie oglądać homoseksualizmu na ekranie i nie jest to ani przejaw nienawiści, ani homofobii. Serial mi się podoba, wątek homoseksualny nie.
Nie jesteśmy bohaterami książki Orwella, ale dzięki takiej postawie jak Twoja "Rok 1984" może przestać być tylko fikcją literacką. Nie dajesz mi prawa myśleć inaczej, oskarżasz o nienawiść, a moje argumenty uważasz za idiotyczne. Na Zachodzie mógłbyś pewnie zgłosić władzom moje wypowiedzi jako "mowę nienawiści" i domagać się ukarania mnie.
Napisales ze masz prawo nie ogladac homoseksualizmu na ekranie. Dlaczego nie skorzystales z tego prawa?
Nie skorzystałem z tego prawa bo serial jako całość mnie zainteresował, jednak oglądałoby mi się go przyjemniej, gdyby tego wątku nie było. Czy to jest coś nagannego?
Możesz mi zacytować fragment mojej wypowiedzi, gdzie zgłaszam do kogoś jakieś pretensje?
Możesz mi powiedzieć jaką Twoim zdaniem rolę spełniają komentarze pod filmami?
Masz pretensje do tworcow serialu ktorzy umiescili w nim watek homo, o tym jest twoj temat heloooll.
Do wyrazania opinii na temat filmu lub serialu. Niektorzy uzywaja tego do trollowania.
Obawiam się, że zbyt dużo dopowiadasz sobie do moich wypowiedzi.
Przykro mi, że są według Ciebie tematy, w których jedynymi dopuszczalnymi postawami są aprobata lub zachwyt.