Nie mogę się doczekać. Macie jakieś wieści czy przecieki?
Taaaaaaaaaak... Tylko gdzie to można obejrzeć? Na iitv jest tylko pierwsza seria, na e-kinie tak samo, a na seriale online ani widu ani słychu... Przeszukałam zagraniczne strony i też nie znalazłam. Czy ktoś jest może lepszy w onlajn serczingu? :)
ja ściągnąłem z Precyl.pl (tylko trzeba się zalogować) i obejrzałem :D
p.s.
niestety napisów na napiprojekt jeszcze nie ma
Ja obejrzałam cały drugi sezon online na serialeonline bez napisów, więc to mi akurat nie przeszkadza :). Dzięki za wskazówkę!
wie ktoś gdzie można ściągnąć napisy,bo oglądnęłam po angielsku ale chciałabym napisy
ja odcinek mam z isohunt, a napisów nadal nie ma, ale spokojnie da się obejrzeć bez:)
a tak na marginesie może wiecie co to za piosenka z ostatniej sceny??
Z racji tego, że nikt nie garnie się do napisów, wziąłem się za nie. Chciałbym, żeby do pierwszego odcinka były dzisiaj wieczorem albo jutro, a reszta - postaram się na bieżąco, czyli środa, ewentualnie czwartek.
ja mam większość, skończę dzisiaj. Ale kolejne z chęcią oddam, brak czasu i cierpliwości ;-)
postaram się, tylko to będzie debiut :-D (muszę tylko poszukać napisów angielskich to będzie łatwiej i szybciej)
tak wiem ! wczoraj wieczorkiem już oglądałam,ale fajnie będzie jak będziecie dodawać napisy na bieżąco,przynajmniej nie trzeba będzie tyle czekać ^^
Szacunek ad3m! Napisy bardzo dobrze zrobione. Gdzieniegdzie mała literówka, ale ogólnie dzięki. Jak jeszcze udałoby ci się robić je wcześniej to byłoby super. Aczkolwiek zrozumiem jeśli pojawiać się będą 3-4 dni po premierze odcinka. Jakoś przeboleję... Good work!
Emisje odcinków są w poniedziałek w Showtime, napisy można dostać w okolicach środa wieczór/czwartek.
wiem,ale teraz strasznie długo trzeba czekać,minął już tydzień a nadal nie ma napisów do 5 odicnka
do piątego będą jeszcze dzisiaj jeśli korekta się wyrobi. w poniedziałek bez nowego odcinka, więc mam nadzieję, że zaległości szybko nadrobimy. wybaczcie, matura nam przeszkodziła.