Jakby tak zamiast Jima wstawić Kiefera Sutherlanda i zrobić kontynuację hitowego serialu 24 godziny. Kto widział zakończenie 8 serii 24 godzin ten wie, że kontynuacja byłaby nieźle pomyślana.
Ale nie żeby Jim grał źle czy coś, ze swojej roli wywiązuję się bardzo dobrze i serial jest naprawde ciekawy.
Jack Bauer znany z tego ze ściga się z czasem i z tych niekonwecjonalnych rozwiązań albo przesłuchań to byłby serial idealny ;)
1 Lampard będzie film 24, więc poczekaj :)
2 Jak możesz chcieć żeby Kiefer biegał za liczbami i ochraniał ludzi, poczekaj na Touch :0
3 Nie wiem za co te 8 ja póki co dałem max 7 za 3 odcinek bo było w miarę więcej akcji niż w 2 poprzednich gdzie biegał i strzelał ludziom po nogach (1 wspólna rzecz z 24).
4 Polecam Homeland to ma więcej wspólnego z 24 (terroryści, spiski wszystko to co tygryski lubią najbardziej) :)
Pozdrawiam :)
A ja uważam, że jest całkiem niezły. A na pewno zdecydowanie bardziej wciągający niż Unforgettable czy White Collar.
1. Na to kinowe 24 to czekam i czekam, a oni tam wciąż scenariusz tworzą, ale to nie to samo co serial.
2. Touch widziałem zwiastun i obejrzeć muszę.
3. A mi się nawet spodobał i póki co na zachęte dałem 8, choć serial mógłbyby być bardziej widowiskowy i bardziej brutalny. Nie podobało mi się jak walczył z kolesiem w drugim odcinku i ten można powiedzieć, że dał mu radę.
4 Homeland oczywiście oglądam i chyba bedzie to najlepsza premiera jesienna.
Z tych nowych, jest jeszcze świetne American Horror story, a co do brutalności się zgodzę. Dlatego uważam że jest trochę zbyt cukierkowy i bardziej brutalne jest CSI :0
Skoro polecasz American Horror story to raczej się skuszę, bo Aniołki Charliego i tak pewnie skasują.
niech robią to czym prędzej, z tego filmu to jedynie chwile na wybiegu są interesujace. wersja z Drew była sztuczna ale to klasa w porównaniu z serialem
Oj coś słabo oceniłeś, ale serial dość mocno sie rozkręcił, a odcinek 17 jest rewelacyjny :)
Bo widziałem 4 odcinki, a jest jakiś dłuższy wątek tzn jakiś boss z którym Ben i Pan Pasja walczą ?