PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

3x08

ocenił(a) serial na 10

nie wiem jak wam ale dla mnie Person dzieli i rządzi jak na chwile obecną, Blacklist buty czysci... akcja z odcinka na odcinek nabiera tempa... myslalem przez chwile ze Carter usmierca ale nawet polowy sezonu nie ma to bez sensu by bylo chyba ze maja dobry scenariusz... ten odcinek to tez przestroga co moze zdzialac wk** i żądna zemsty kobieta;o. I jak dla mnie malo Shaw w odcinku, jej postac ubóstwiam

PS kiedys Carter byla przynajmniej dla mnie "cienka". A teraz prosze, w pojedynke praktycznie sprowadza na dno HR i Ruskich, do Elias'a dzwoni jak do kumpla na piwo, strzela w burmistrza, i wdlg mnie ciekawie rozegrana egzekucja w scenie gdzie FBI przyjedza...

ocenił(a) serial na 9
miszka92

Na taki odcinek czekałem od początku 3 sezonu - wgniata w fotel :) i zapowiada niezłą zabawę w następnym.
"...do Elias'a dzwoni jak do kumpla na piwo, strzela w burmistrza..."
Ten murzyn dowodzący HR to nie burmistrz tylko sekretarz burmistrza :) a Elias ma u Carter sporą przysługę za uratowanie życia w finale 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
jaffat

co do Carter i Eliasa to wiem ze uratowała go przed kulką... pamietam ten odcinek dobrze... a co do Quinn'a to nie wiem czemu ale caly czas myslalem ze to burmistrz nie mam pojecia czemu... i rzeczywiscie jest sekretarzem moj blad, ale za to duzy;/