Niedawno zacząłem oglądać ten serial i muszę powiedzieć, że dosyć mnie wciągnął. Ogląda się go dobrze, ale ma kilka sporych mankamentów. Po pierwsze scenariusz jest strasznie przewidywalny i schematyczny. Oglądając kolejne odcinki od początku wiemy, że osoba której numer poda maszyna zostanie uratowana. Lepiej by było gdyby nie zawsze kończyło się to w taki sposób. Na szczęście czasami dostajemy główny wątek, który jest dosyć ciekawy. Kolejnym mankamentem jest strasznie sztywna gra głównych postaci, które cały czas grają w ten sam sposób. Tak czy inaczej serial mogę polecić jako lekką rozrywkę.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha :D ooooo ziomek :D
To jest właśnie lipne. Ciekawiej by było aby nie zawsze udawało im się uratować tą osobe :)
Z tego co pamiętam w jakimś odcinku nie dokońca się to udało, ale mogę się mylić, bo dawno oglądałam 1 sezon :)
jak juz to ktos wyzej napisal, o to w tym serialu chodzi zeby uratowac dana osobe ktorej numer zostal podany. co do gry aktorow to absolutnie nie moge sie z toba zgodzic. jim cavizel pasuje poprostu idealnie do roli resse'a. michael emerson jako finch tez jest rewelacyjny. o det. carter i fusco nawet nie wspomne. jesli wiec chodzi o aktorstwo to stoi w tej produkcji na naprawde wysokim poziomie.
obejrzales 2 czy 3 odcinki i wymyslasz takie pi** za przeproszeniem z calym szacunkiem dla Ciebie...
- " przewidywalny i schematyczny" - szukasz dziury w calym. dr house tez jest " przewidywalny i schematyczny" i mial miliony widzow na swiecie... co odcinek chcesz kolejny scenariusz?
-co do gry aktorskich - skoro oczekujesz ze gra aktorska bedzie na poziomie Oscarow to zmien serial. patrzac na Twoje oceny - masz duze wymagania, leon zawodowiec, czlowiek w ogniu 7... jesli ogladasz filmy/seriale dla glebszego sensu, szukasz arcydziela to idz obejrzyj kompanie braci, gre o tron, pulp fiction.