Jak w temacie. Zna ktoś odpowiedź na wyżej wymienione pytanie? Mowa o telewizji, też takiej jak
np. internetowa aczkolwiek nie o torrentach, warezach itp.
Jak chcesz sobie oglądać w gownia nej jakości to strony powyżej są całkiem spoko. Zwłaszcza ta pierwsza.
Jak chcesz oglądać w normalnej jakości to polecam jednak ściąganie odcinków, bo to zbytnio skomplikowane nie jest.
no nie wiem.. może spróbuj w teatrze ?
weźcie ludzie myślcie trochę zanim założycie temat. google nie gryzie, zwłaszcza jeżeli chodzi o tak podstawowe czynności.
weź nie wku*wiaj pały jak takiś mundry to napie*dalaj torrenty po to jest na FW strona serialu aby tworzyć wątki odnośnie serialu inteligencie
Dziecko? Więc jesteś impotent czy pedofil? Gdzie obejrzeć legalnie dany sezon danego serialu wcale nie jest wątkiem odnośnie owego serialu. Bravo. Gdy bozia rozdawał rozum niektórzy stali w kolejce po kiełbasę. Taki mundry jesteś a oceny w swoim profilu ukryłeś? Chłopie błagam, wracaj na bloga...
nie ukryłem dla wszystkich, ci o podobnym guście mogą zobaczyć, ci co nie mają podobnego są nie godni.
Dziecko dlatego, że takie sprawiasz wrażenie, emocjonujesz się tupiesz nóżką, bluzgasz przy byle czym. To jest postawa osoby nie dojrzałej emocjonalnie, więc albo dziecko albo ktoś niedorozwinięty. Prawdopodobieństwo że będzie to dziecko jest wyższe niż osoba niedorozwinięta stąd takie sformułowanie. A dodać do tego jeszcze brak podstawowych umiejętności korzystania z internetu potwierdza przypuszczenie że nim jesteś.
dla mnie jesteś kolejnym inteligentem co ładnie słowa układa, i nic ponad to. Jako złote dziecko znasz jedynie smak szampana, nie mając bladego pojęcia o zimnej krwi. Nie jestem okazem mądrości ale uważam się za inteligentnego. Mam 23 lata co nie czyny mnie dorosłym wiekowo, acz na pewno doświadczonym. Prawda jest taka, że prwadobodobieństwo Twoje na wyjście w jednym kawałku z konfrontacji ze mną twarzą w twarz jest mniejsze a niżeli prawdobodobieństwo na to, iż jestem dzieckiem. Myślisz, że zabolało mnie to, co napisałeś? Na pewno zabolało tak mało, jak moje słowa zabolały Ciebie. Siedź sobie dalej w swoim świecie uważając się za kogoś lepszego bo inaczej postrzegasz kino niż inni. Tymczasem pozwól, by Twoje zacne życie dalej trwało dzięki ludziom jak ja, którzy działają a nie mówią, którzy mają odwagę i siłę zrobić to, co należy. Wiem, nie masz zielonego pojęcia o czym mówię. Doświadczenie podpowiada mi, że ktoś zachowujący się jak Ty, raczej miał w życiu sielankę, co czyni Cię jeszcze bardziej uzależnionym od innych, i tu, znów mowa o takich jak ja. Ah, dzięki Ci, bo przypomniałem sobie jaką mam wartość.
Ps.: Twoje oskarżenia zobowiązują, pozwolę Ci wygrać, święta idą. Zachowam się jak przez Ciebie wspomniany dzieciak.
Tak więc jeśli odpiszesz na moją wypowiedź, to żeś zwykła pi.zda, co jej w szkole kanapki zabierali, bo się nie umiała postawić.
Wygrałeś:)
"Gdzie obejrzeć legalnie"
Ściągnij w porządnej jakości. Jak tak strasznie chcesz legalnie to z wareza czy strony z pewnym zwierzakiem, której nazwy nie wolno wymieniać .., bo to jest jak najbardziej dopuszczalne. Te "telewizje" internetowe to strony, gdzie wrzucają piraci tacy sami jak ci z warezów i robią to tak samo nielegalnie.
sęk w tym, że masz rację. Póki co grany jest zwierzak. To jednak jest smutne, bo płacę za tv 140 PLN a nie mogę obejrzeć serialu który lubię. Właśnie tak w polsce traci się kasę
Trzeci sezon jest bodajże w usłudze VOD na platformie NC+ http://ncplus.pl/co-ogladac/wypozyczalnia-vod/seriale-plus/impersonalni-ii