PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12735
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Ile odcinków będzie miał 2 sezon ?
Tylko 6 czy to narazie jest ?

ocenił(a) serial na 10
Darciia

Będzie miał 23 odcinki. Nie wiem co za manianę odstawiają na Filmwebie.

ocenił(a) serial na 10
Lantis

Brak potwierdzenia, że serial będzie miał tyle odcinków. Odcinki są dodawane na bieżąco, gdy tylko pojawi się data lub tytuł danego odcinka z 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Zobacz sobie na stronie CBS. Większość seriali tej stacji ma tyle odcinków. To nie HBO gdzie robią seriale po 10 odcinków :}

ocenił(a) serial na 10
Lantis

Racja, moim zdaniem serial na pewno będzie miał ponad 20 odcinków, ale osobie weryfikującej trochę ciężko będzie udowodnić, że serial będzie miał tyle odcinków.
Znam seriale HBO, na przykład dodawałem 6 sezon Czystej krwi i tam skoro 5 sezonów miało po 12 odcinków to i sezon 6 będzie tyle miał.
A może Person będzie miał 24 odcinki lub 22, póki co ciężko to stwierdzić. Podobnie jest z Mentalistą, zawsze ponad 20 odcinków, ale liczba poszczególnych sezonów nie jest ta sama.

użytkownik usunięty
Lantis

No bo w hbo stawiaja na jakosc,nie ilosc

ocenił(a) serial na 9
Lantis

A Ty się zapoznaj z zasadami dodawania informacji na Filmwebie. Musi być konkretne źródło, a nie "zobacz sobie inne seriale na CBS". Nie ma jeszcze tytułów i dat premier wszystkich odcinków, to nie ma ich na Filmwebie, to normalne. Więc nikt tu maniany nie odstawia.

Lantis

@Lantis To ,że seriale w większości maja około 20 odcinków nie jest wcale regułom. Czasami seriale dostają kolejny sezon by zakończyć godnie jakieś wątki. np. Jerycho 7 odc. 2 seri czy teraz Fringe 13 odc. 5 serii. A seriali które nie przekraczają 13 odcinków w sezonie jest całe mnóstwo (Dexter, Californication, Boardwalk Empire czy w tym roku Haven) i piszę tu tylko o serialach które wychodzą w okresie od Września do Maja. Pozostały okres to wiadomo ,że seriale 13 odcinkowe "zapychają". :) (Alphas, Falling Skies, Kyle Xy czy Eureka...). Także z góry dodawanie 20 odcinków POI nie jest takie słuszne jakby mogło się wydawać :). Trzeba poczekać na oficjalny komunikat stacji.

ocenił(a) serial na 7
koza_2

One nie zapychają, a są w sezonie letnim...
Seriale, które wymieniłeś jako całe mnóstwo w sezonie nieprzekraczające 13 odcinków, są serialami stacji kablowych. Nie wiem, która kablówka daje pełen 24 odcinkowy sezon, w sezonie jesienno-wiosennym.

ocenił(a) serial na 10
Badly

MTV po dwoch sezonach Teen Wolf gdzie każdy miał po 10 odcinków widząc jaki sukces serial odniósł trzeci sezon planują już na 22 odcinki.

ocenił(a) serial na 7
Lantis

MTV... To chyba wszystko powinno być jasne. Ta stacja rządzi się innymi prawami. Plus napisałam o sezonie jesienno-wiosennym, a nie letnim (z tego co widzę to Teen Wolf dają na wakacje). W kablówkach w dominującej większości sezony mają po 10-13 odcinków (True Blood, Dexter) bądź 16-18 (White Collar, Psych, gdzie pierwszą część dają w sezonie letnim, a drugą w sezonie zimowym, od stycznia).
Z tym Teen Wolf to poważnie tak jest dobrze? Pilota widziałam i nic fascynującego.

ocenił(a) serial na 10
Badly

1 sezon Teen Wolfa oceniam na 7/10 ale drugi sezon jest kompletnie rewelacyjny, 10/10. Moim zdaniem, jeden z najlepszych sezonów roku.