PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani
ocenił(a) serial na 6
kris_020

PANIE I PANOWIE CZEKANIE PARE DNI NA NAPISY CZAS ZACZĄĆ !

Its not my day :)))

kamil665544

PANIE I PANOWIE - CZAS ZACZĄĆ UCZYĆ SIĘ JĘZYKÓW OBCYCH !

Day by day :)))

ocenił(a) serial na 9
maruja

Znam w miarę angielski, ale i tak lepiej ogląda się z napisami. W końcu nawet ktoś kto super zna dany język obcy zawsze może jakiegoś słówka jednak nie znać i co, zatrzymujesz wtedy serial i szukasz w necie co to znaczy? Poza tym oglądając w swoim ojczystym języku łatwiej skupić się na fabule bo tak to skupiasz się na tłumaczeniu.

ocenił(a) serial na 10
lostek815

a ja tak perfekt nie władam angielskim ale od samego sluchania i ogladania rozumiem ok 90% Fakt czasmi urzywaja idiomów jakiś nazw. ALe jakoś to nie zniekształca fabuły, A takim tokiem ktospomyli sie w napisach i juz nie wiesz co się dzieje :D

ocenił(a) serial na 7
kris_020

Dobry i solidny odcinek. Może być ciekawy sezon.

ocenił(a) serial na 5
Zetnakatel

[SPOILER] Sądziłam, że Reese znajdzie Fincha już pod koniec pierwszego odcinka, a jednak postanowili to rozwlec na dłużej. Nawet to i dobrze, nadaje nieco ciągłości fabule zamiast poświęcac każdy odcinek osobnej sprawie.

ocenił(a) serial na 10
Innoame

i właśnie do tego zmierzają te nowe seriale. Swoją droga ratuje ludzi itd ale ciagnie sie jeden głowny wątek. Bo tak serial by sie nudził.
A co do odcinka myślałem, że w telefonie usłyszymy głos tego przyjaciela Harolda. A tu zonk :D

ocenił(a) serial na 8
Zetnakatel

Najlepsza scena była z psem w magazynie. Normalnie boki zrywałem :D

kris_020

Już po 2odc :) Genialny, zakończenie takie jak myślałem. Dla mnie super, teraz przerwa do 19.10 i kolejne odc.

ocenił(a) serial na 10
kris_020

Serial rewelacyjny:) ale muszę przyznać, że nasza porywaczka cholernie mnie denerwowała. Była taka wkurzająca i zachowanie jak psychol. Ale odcinek b. dobry. A ja dla odmiany zrobie drinka z jajek:P tzn wypije Advocaat ;)