PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

O ile I część sezonu przeszła nad wyraz poprawnie i dostaliśmy 10 epizodów bez żadnej przerwy o tyle daty emisji odcinków w drugiej części sezonu to żenada w krystalicznej formie.

11 odc dostaliśmy po 3tygodniach przerwy i po nim znów 3 tygodnie przerwy do odc 12, potem 13 (pt. 4C) normalnie po tygodniu, i znów 3 tygodnie przerwy do odc 14 (4 luty premiera), następnie odcinek 15, na który również przyjdzie czekać 2 tygodnie (18 luty), 16 normalnie po tyg (25 luty) dalej dat nie ma.

Moja propozycja, dać sobie siana z oglądaniem 14 odcinka po 3 tyg przerwy żeby znów czekać 2 tyg na kolejny. I 14 obejrzeć 11 lutego. W ten sposób będzie ciągłość. 14- 11 luty, 15-18luty 16-25luty

ocenił(a) serial na 8
Zetnakatel

Ależ Ty masz problemy.. Nikt Ci nie każe oglądać zaraz po wyemitowaniu. Brak ciągłości może denerwować, ale jak dla mnie warto czekać.

Zetnakatel

ja tam sobie odpuszczam. Zaczeło mnie denerwować to czekanie skoro serial niby "leci". Zrobię tak jak kolega wyżej napisał- poczekam minimum do 11lutego.

ocenił(a) serial na 8
Zetnakatel

Ja również nie przepadam za czekaniem i zrobię dokładnie tak, jak powiedziałeś.
Przyznam, obawiałam się o to, co będzie po śmierci Carter, ale jak widzę be powodu. Jak na razie rewelacja.

Zetnakatel

Przestawać ogladać serialu nie ma sensu bo jest świetny ale to co robią z tymi przerwami to kpina.