PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12735
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Już na początku Września rusza emisja kolejnego sezonu Impersonalnych :). Z drugiej strony....nie mogę się już doczekać i to czekanie troszkę bywa denerwujące ;p .

mario591

ha mam to samo dzieki za info o drugim sezonie wlasnie chcialem o to zapytac ;p

ocenił(a) serial na 9
misiek1234

No nie ma sprawy...Dobry serial....w końcu coś w miarę interesującego, z nutką spisku, realizmu i sensacji. Mam nadzieje, tylko, że 2 sezon będzie na podobnym poziomie jakościowym..bo często bywa, że chcąc sztucznie przeciągnąć sezon jak staje się popularny... wymyślają już takie bzdury jak w Modzie na sukces ;p

mario591

hehehehhe dobre masz racje wciagnal mnie takze ten serial jest duzo niepewnoisci czyli cos co lubie i mysle ze drugiego sezonu nie spieprza ;)

ocenił(a) serial na 10
mario591

No jeśli 27 wrzesnia to "na początku września.." to merry christmas.
Ale seria świetny, mój top 3 :]

ocenił(a) serial na 9
Lantis

Na początku Września podawali takie informację w przybliżeniu...co do decyzji na konkretny termin nie było info...a, że zdecydowali się jednak na emisję pod koniec Września to już nie moja wina. Ja już jesteś taki szczegółowy to "merry Christmas" piszemy z wielkich liter gdyż to nazwa własna !!! :)

mario591

za to wrzesień piszemy małą literą :)
seriale CBS zawsze powracają w ostatnim tygodniu owego miesiąca, gdyz jest to pierwszy oficjalny tydzień sezonu telewizyjnego ;p inne stacje, które maja słabsze wyniki oglądalności czasem kombinują robiąc premiery wcześniej (jak NBC - nowe seriale już w sierpniu, korzystają z mozliwosci emisji po Igrzyskach) lub później (jak the CW, by zmniejszyć ilośc tygodni w których nadają powtórki).