PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34962
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

pojawieniem się Rudy'ego!
czytajcie tu: http://www.e4.com/blog/misfits-blog/post/1ldepktyrarbiuj6dmzsck/view.e4

co oni wymyślili, nie mogę się doczekać!!!

"With Marnie and little Nathan Jnr."... wciąż nie mogę uwierzyć, że Nathan stał się "daddy cool", to takie... nie-Nathanowskie... ;]

kaszyg

Wydaje mi się, że go złapią i pójdzie do więzienia. Mam tylko nadzieję, że go nie zabiją.

ocenił(a) serial na 8
edyyttaa

A mi się wydaje, że skoro to ma być w Las Vegas to wemą z Marnie ślub :) I może dla odmiany właśnie go nie złapią, tylko się wzbogaci. Widzowie byliby źli, gdyby dali Nathanowi smutne zakończenie.
Strasznie mi żal, że odchodzi, ciekawe, czy serial bez niego przetrwa.

ocenił(a) serial na 9
_malena_

a ja jednak mam nadzieje ze wroci do serialu np w 4 sezonie jak tworcy serialu zobaczą ze bez niego serial nie daje rady i za wszelką cene beda sie starali go sciągnac spowrotem do serialu za większe pieniądze :)

ocenił(a) serial na 8
ziutek11113

Misfits to nie tylko Nathan... :)

ocenił(a) serial na 9
kaszyg

w polowie tak :]

ocenił(a) serial na 10
ziutek11113

Dla mnie w trzech czwartych. Cóż...

ocenił(a) serial na 10
kaszyg

Dla mnie tylko. Bez Nathana nie oglądam. -.-

ocenił(a) serial na 7
aleera89

Ja niestety tez! Bez Nathana to nie to samo:(

hejkamichu

Dokładnie! Bez Nathan'a nie ma co oglądać... :( Mam nadzieję, że wróci do serialu i to w trybie przyśpieszonym ;D

ocenił(a) serial na 4
kaszyg

http://www.filmweb.pl/person/Joseph+Gilgun-612719 no njeee tak ma wyglądać zastępstwo Nathaaanaaaa?
ale pożegnanie Nathana bardzo chętnie obejrzę, jestem ciekawa historii ;D

Ważne że Iwan Rheon zostaje <3

ocenił(a) serial na 8
kaszyg

Muszę się całkowicie zgodzić z tym, że to zakończenie drugiego sezonu było kompletnie nie-Nathanowskie, moim zdaniem wręcz trochę podkoloryzowane na siłę ze względu na jego odejście, no, ale cóż.

A póki co, nawet filmik na stronie E4 nie jest dostępny dla ludzi spoza Wielkiej Brytanii... -.- A tak na niego czekałam. ;c

ocenił(a) serial na 8
kaszyg

wie ktos na ktorej stronie mozna obejrzec odcinek online o e4 nie udostepnilo nam takiej mozliwosci?

chunek3_2

chwilowo jest tu: http://www.youtube.com/watch?v=4EarmIpPWrU - piszę chwilowo, po poprzedni link zniknął nim całość zdążyła mi się załadować...

ocenił(a) serial na 8
Ewi

wielkie dzieki!

Ewi

Dzięki wielkie:)Filmik obejrzany ale jakiś taki niedosyt pozostał...

ocenił(a) serial na 9
Asiek87

Mam tak samo. Niby Nathan, ale taki mało Nathanowy. Nie te włoski i ten wąsik jakiś taki szpetny. Jedyny śmiech wywołał ukochany tekst 'Save me, Barry!'.

użytkownik usunięty
Ewi

ten link też nie działa :( ktoś wie gdzie można obejrzeć?

użytkownik usunięty

znalazłam na chomiku trwa 9 minut więc nie trzeba pobierać napisy wklejone:
GabrySska/ SERIALE/*e2*9d*b6+Ulubione-szczeg*c3*b3lnie+polecane/Misfits+(napisy)/Misfits+S0 3E00,1034795738.rmvb

ocenił(a) serial na 8
kaszyg

Są napisy na napisy24

ocenił(a) serial na 9
kaszyg

Fatalny odcinek. Oby 3 sezon nie trzymał tego poziomu.

ocenił(a) serial na 6
kaszyg

mega słaby. Jeżeli twórcy nie dali rady zrobić kilkuminutowego zabawnego filmiku, to może być bardzo ciężko z trzecim sezonem.

keeveek

A czego spodziewaliście się po 9 minutowym odcinku? Przecież chodziło tylko o to by wyjaśnić zniknięcie Nathana.

ocenił(a) serial na 9
keeveek

dobra i sensowna tylko końcówka

ocenił(a) serial na 9
kaszyg

nieeeeee, nie wyobrażam sobie misfits bez Nathana. :c
cały serial traci sens!