PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34959
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

3 sezon

ocenił(a) serial na 7

Myślę że 3 sezon jest najgorszym sezonem i jakoś nie widzę sensu oglądania tego serialu nadal gdy odszedł Nathan:( Po jego odejściu, dużo się zmieniło.. Serial przestał mi się podobać...
Czekam na wasze opinie

ocenił(a) serial na 9
DemonSpirit

to oglądaj w kółko dwie pierwsze serie ;/
Dziiiiiizas

matko, dość mam tych jęków przez odejście Sheehan'a
nie został wyrzucony, sam zrezygnował, więc ogarnijcie się
obrażanie się na serial lub na twórców bo aktor zrezygnował, a co jeszcze śmieszniejsze, czepianie się Rudy'ego za byle co
czy to jego wina, że Sheehan zrezygnował? nie
postać Rudyego jest pisana przez tego samego gościa, który pisał texty Nathanowi, ale oczywiście w wykonaniu Gilguna nie są śmieszne bo ... bo co? bo aktor nie jest śliczny jak poprzedni? ;/
przypominam, że Misfits nie mają głównego bohatera. Serial świetnie poradził sobie w 3 serii, zamiast upierdliwego (acz zabawnego) Nathana dostaliśmy świetnie zagranego podwójnego Rudy'ego i Setha, który też daje radę

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

cholera głos rozsądku na forum(?) misfits na filmwebie nie było tego od czasu kiedy mtv zaczęło puszczać ten serial

będę czekał na 4 sezon mimo utracenia (prawdopodobnie) moich ulubionych bohaterów ale tez świetnie zdaje sobie sprawę że klimat będzie taki sam jak w ostatnich 3 seriach

ps nathano-płaczkowie dajce se już siana beczycie jak by było po kim

ps2 po simonie można płakać :P ale on będzie w 4 serii ... prawda ?

ps3 nie no penis jak nie będzie simona to nie oglądam 4 sezonu jaki sens ? przecież to on nadawał sens temu serialowi bosh przecież on był tym serialem jak mogłem tego nie dostrzec przez ten czas !

ps4 nathano-płaczkowie wracać do marudzenia

ps5 wiecie nathano-płaczkowie ps3 to ironizowanie z was tak to pisze bo może byście nie z czaili

salut

ocenił(a) serial na 5
DemonSpirit

jak dla mnie Rudy jest zajebisty i nawet lepszy od Nathana, nie wiem jak można sie czepiać. On jest zabawny, Nathan miał przyciągnąć zajarane nastolatki przed telewizory. i Rudy jest dużo ciekawszą postacią zarówno pod względem charakteru jak i swoich gadek

dziękuje
dobranoc