Co sądziecie o tym pomyśle, by Rudy miał jeszcze jedno wcielenie? Jak Wam się wydaje to dobry pomysł?
a tak wogóle to ciekawi mnie jak to jest - czy jeden z niech jest tym 'prawdziwym' czy to raczej na zasadzie rozczepienia 1 osoby ;) tak wogóle w tym sezonie zauważyłem, że nie ma różnicy między 1 a 2 Rudym jeżeli chodzi o zachowanie, a w poprzednim byli oni na zasadzie kontrastu jakby nie patrzec zrobieni ;p
Przecież to tak jakby 'rozszczepia' jego charakter, taką gorszą i bardziej wrażliwą część, a razem to trochę tego i tego... więc był po prostu Rudym ;)
Hmm ciężko stwierdzić że w tym sezonie oba wcielenia są podobne bo tak naprawdę zobaczyliśmy je przez bardzo krótką chwilę. Moim zdaniem nadal prawdziwy Rudy jest nieco szalony a zarazem "głupi" , natomiast jego drugie wcielenie jest uporządkowane, dobroduszne i lekko fajtłapowate. Ale to nadchodzące trzecie aż wywołuje ciarki, zapowiada się samo zło, mrr :)
Z trailera wywnioskowałem, że to właśnie ten 3 Rudy jest Rudym że tak powiem prawdziwym. Czyli wynika, że RobertSolski ma racje i wszyscy 3 skłdają się na 1 Rudyego - co tez tak myslałem ;)
Miłym zaskoczeniem byłoby gdyby się okazało że właśnie to trzecie które się pojawi to prawdziwy Rudy który "SZUKA??" swoich pozostałych. Czyli wychodziłoby na to że dotychczasowe dwa występujące w serialu to były fake :)
z tego co zauważyłem, i domyślam się to:
1. '3 Rudy' chyba wychodzi z więzienia...a przynajmniej jakiejś strzeżonej sfery (napis na tabliczce, gdy otwiera się przed nim brama);
2. Tak jak mówisz całkiem prawdopodobne jest, że Rudy który był do tej pory w serialu to jedynie jego 'wcielenia'? Bo powiedział także w tej zapowedzi coś w stylu, że ta laska poznała 2 jego wcielenia a teraz jest on - zupełnie inny.
Czyli wnioskować można, że przed burzą Rudy był jakimś psychopatą albo złym człowieczkeim i podczas wspomnianej już burzy rozczepił się i on jako on prawdziwy został gdzieś uwieziony a jego 'dwa wcielenia' chodziły sobie po wolności.
To tylko domysły, wiec jezeli nie bedzie tak to będzie mi głupio :D w sumie wszystko moze byc, wiec czekam :D
Wiesz co, niby tak ale z drugiej strony.. to chyba jego prawdziwa postać powinna móc się rozczepiać a nie jego 'wcielenia' czyż nie ? To ON otrzymał moc a nie jego wcielenia. Bo gdyby jego wcielenia również mogły się rozdzielać to nie byłoby ich dwóch a może nawet i dziesiątki. A jak widać w serialu rozczepiał się tylko na 2 części. Tak więc moim zdaniem jednak on jest prawdziwy, ale w takim razie skąd się wzięło to trzecie wcielenie.. naprawdę nie mam pojęcia :)
No właśnie też mi sie tak wydaje, że to jego prawdziwa postac powinna się rozczepiac, ale z drugiej strony pomysl jaki to byłby zwrot akcji, gdyby sie okazało ze prawidzy on siedzi zamkniety a 'rozczepienia' sobie chodza po wolnosci ;P Moze rozczepia się tylko na 3 czesci (dobry, niezbyt dobry i niedobry xD?) i normalnie mogą sie łaczyc i rozczepiac te 3 formyjak tylko chca? obejrzymy to sie dowiemy xD
To już jest takie wymyślanie na siłę :P Naprawdę lepiej poczekac. Jeszcze tylko 3 dni :)
Jest trailer - http://www.youtube.com/watch?v=AFp6mJoryO4&list=UU7YJqQIW_NACsE8wGZslsLw&index=2 &feature=plcp
ktoś tu chyba miał nieco racji :D
Wiesz.. mnie cholernie jarają takie zwroty akcji i fabuły. Tak jak w niektórych filmach jak np Incepcja które dają do myślenia i do pewnego momentu ciężko się zorientować o co chodzi tak samo w zapowiedzi tego odcinka zmuszają widza do myślenia i trzymają go w niepewności. Bardzo lubie ten stan. A tak mnie ta kwestia zaciekawiła że cały się trzęsę z niecierpliwości. Mogliby już dać ten odcinek :P
Co do 1 to masz całkowitą rację, ale co do 2 to odwrotnie. Tak jak już wcześniej wspomniano, raczej tylko ten prawdziwy Rudy (ten głupi) może się rozszczepiać, przecież głupi Rudy nie wszczepiał się dobremu Rudiemu. I jest taki mały błąd - dlaczego głupi Rudy idąc do Setha musiał do niego iść razem z dobrym Rudym, który był wszczepiony w niego, a złego Rudiego nie miał wszczepionego? Co by było, jakby głupi Rudy poszedł oddać moc Setha nie mając wszczepionego złego Rudiego?
Hmm, ale jak dobrze zrozumiałem jak juz pisalem Rudy mowi w pewnym momencie, ze poznala dziewczyna juz dwa jego wcielenia a teraz pozna 'jego' wiec sam nie wiem moze i tak...a co do tego co mówisz to wydaje mi sie, ze byłoby to na zasadzie braci blizniaków i poprostu by sobie zyli bez mozliwosci połaczenia sie.
według mnie jak już wspomniałem wcześniej, to ten głupi Rudy jest tym prawdziwym, bo to w końcu on może rozszczepić się na pozostałych i to on poszedł wtedy oddać moc, którą ON posiadał.
Jak dla mnie to Rudy ktory wystepuje ze tak to ujme "caly czas" jest tym prawdziwym, ktorego spotkala burza. Z tego w sumie posredniego charakteru (ni to dobry ni to zly) rozszczepil sie ten fajtłapa(dobre cechy Rudiego) i ten co teraz dopiero sie pokaze (złe cechy).
Wg. mnie Ten Rudy, to Ten Rudny. Nowy Rudy to Zły Rudy, a słitaśny Rudy to Dobry Rudy. Stąd też 3x Rudy ; ) Twórcy gry przyzwyczaili nas do prostych, poważnych tematów. Raczej niekomplikują tego "dobry, mniej dobry, najmniej dobry". Sądzę, że kontrast to tu będzie podstawa.