PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34958
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

3x02

ocenił(a) serial na 9

już po odcinku. spostrzeżenie numer jeden - w tym serialu jest iście ZAJEBISTA muzyka. każdy każdy kawałek. justice ratatat digitalism. WSZYSTKO

mi się podobało, ale to chyba bardziej wynika z obsesji niż z prezentowanego poziomu.

użytkownik usunięty
malgonia1260

E tam. Ja nie jestem jakimś wielkim fanem, jednak mi się podobało. Poza Rudy'm, który w tym odcinku był beznadziejny.

malgonia1260

a nie wiesz może jaki jest tytuł piosenki, która była na początku? W momencie, kiedy Curtis/ Melissa przygotowywał się do biegu?

ocenił(a) serial na 8
teklatekla

Prodigy - invaders must die piosenka podczas sprintu melissy/curtisa

ocenił(a) serial na 9
malgonia1260

a może wiecie jaka piosenka leciała kiedy Melissa była na tej imprezie co ją trener odurzył ? :)

ocenił(a) serial na 9
matixon1

Ku**a nie potraficie szukać takie trudne??

ocenił(a) serial na 9
matixon1

to wie ktokolwiek ? :)

użytkownik usunięty
matixon1

http://www.youtube.com/watch?v=wfkid5mpgWI
Tutaj ta konkretna piosenka, a tu http://www.e4.com/misfits/series3/music/ep2.html stronka z innymi utworami ;)

Justice heh muzyka tych artystów pojawia się tu bez końca ale to na plus, jak dla mnie drugi odcinek trochę gorszy od pierwszego ale trzyma "poziom". Ciekawe co będzie w trzecim.

ocenił(a) serial na 9

wielkie dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
malgonia1260

Jeden z lepszych odcinków jakie widziałem, według mnie dają radę bez Nathana :]
1 odcinek - moc rudiego
2 odcinek - moc Curtisa
3 odcinek ? Mam nadzieję że pokażą coś innego.
Wiecie jaką moc ma alishia ?

użytkownik usunięty
Mij

http://en.wikipedia.org/wiki/Misfits_(TV_series) W dziale 'cast' są ich nowe moce :-)

Po co się durnie pytacie?! Już w pierwszym odcinku jeśli ktoś uważał poinformowano nas jaką alisha ma moc, potrafi patrzeć wzrokiem innych osób.

Mij

@Mij w 3. będzie przecież o Simonie:)

Dodo140

jestem świeżo po odcinku i wrażenie pozytywne, nawet bez Nathana dają rade:D

malgonia1260

Odcinek wg mnie nawet spoko, chociaż serial wiele stracił na odejściu Nathana. Bardzo, lae to bardzo zaciekawił mnie wątek Kelly i Setha - w sumie teraz głównie ten wątek będę śledziła wyjątkowo uważnie ;)

użytkownik usunięty
Bells93

Ja też jestem ciekawa tego wątku.W poprzednim sezonie liczyłam,że Kelly będzie z Nathanem,ale w obecnej sytuacji możliwe,że coś wyniknie pomiędzy nimi.Zastanawia mnie,kim była dla Setha dziewczyna pochowana na cmentarzu i czy jej śmierć była wynikiem burzy na przykład.

ocenił(a) serial na 8

misfits to nie komedia romantyczna wiec nie ma co liczyc na denne zwiazki ja tam sie ciesze ze bardzo malo jest scen w klimatach "milosnych" pozatym w 3 odcinku wszystko sie rozwiazuje po mojej mysli :)

malgonia1260

o ile po pierwszym odcinku miałam wątpliwości, to po drugim jestem pewna, że to nadal ten sam serial - genialny jak zawsze, sam odcinek przezabawny (chłopak zostający lesbijką ;)

malgonia1260

Odcinek uważam za całkiem udany. Podoba mi się, że torchę zgłębili postać Curtisa , bo on mi się zawsze zdawał taki 'na doczepkę'. Ogółem epizod sympatyczny i zabawny. Tylko właśnie moim zdaniem Rudy troszke słaby w tym odcinku. Chociaż może tylko tak piepszę, bo brakuje mi Natana:c.