Odcinek bardzo dobry. W sumie Rudy to moja ulubiona postac - no... dwie ulubione postaci ;) Co do Curtisa - Melissy pomyslalam w pewnym momencie, ze nawet, jak mu zabiora moc, to moze byc w ciazy, ale tak sie raczej nie stanie...
Sneak peek i zombie? Nice idea !
ee a gdzie oglądałaś 6 odcinek? po na iitv nie ma jeszcze nawet bez napisów :(
iitv ma ostatnio jakies opoznienia, a co do napisow, to chyba sama sie podejme tlumaczenia, bo tempo ich dodawania jest MIAZDZACO wolne
o, jak miło :) jesteś pierwszą osobą w internecie, która proponuje że sama zacznie tłumaczyć a nie tylko płacze, że nie ma napisów :)
Swoją drogą... Dlaczego Seth po prostu nie wykorzysta mocy cofania w czasie, by ocalić swoją ukochaną? W końcu jest teraz dostępna. Nie miał konieczności, by uganiać się na mieście za kolesiem, który ma moc ożywiania zmarłych. ;)
On nie może korzystać z tych mocy. Musi ją komuś przekazać. Jego mocą jest "dilerka" mocami.
Treść wątku przewodniego tego odcinka był taki sobie. Chociaż jego realizacja na plus. Odcinek taki przejściowy mi się wydaje do tego co ma być w następnym, który szykuje się naprawdę zaje zaje zaje huhu :D
Nie wiem czy to tylko ja ale Kelly wyglądała w tym odcinku naprawdę nieźle !
Rudy daje radę, wypełnia tą pustkę po Nathanie, który był moją ulubioną postacią :) Odcinek niezły, ale myślę, że w przyszłym tygodniu będzie o wieeele lepiej :)
Nathan był chyba ulubioną postacią każdego. Nie wiem, mi się wydaje, że fabuła też jest wciągająca, bo jakoś aż chce się oglądać. Ja osobiście "ulubieńca" przerzuciłam na Kelly :P
czuję, następny odcinek będzie mega :3 normalnie nie mogę się go doczekać :D
a ten też był fajny, biedny Curtis :c i Seth mnie zawiódł..
No Seth okazał sie palantem ,szkoda Kelly ale ona twarda baba da sobie rade ,odcinek taki przejściowy o zombiakach bedzie świetny juz to czuje
Mam tylko nadzieję, że Seth wskrzesi swoją ukochaną nie po to żeby z nią być, tylko ... nie wiem z jakiego innego powodu mógłby to zrobić, ale jeżeli związał się z Kelly i jednocześnie planował całą tę akcję, to jest dupkiem.