PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Właśnie zakończyłem oglądać 1 sezon serialu i muszę stwierdzić że w 110% spełnił moje
oczekiwania. No i tak zacząłem czytać komentarze i niestety dowiedziałem się, że Alisha i
Simon nie zagoszczą w 4 sezonie. Alishe jakoś przeżyję, ale po piątym odcinku bardzo
polubiłem Simona i nie wyobrażam sobie dalszych odcinków bez niego:(. Wiem także, że
Nathan nie występuje w trzecim sezonie. Moje pytanie jest następujące: czy są jakieś
szanse, aby Nathan zagrał w czwartym sezonie serialu?, bo ile mi wiadomo, jego postaci
nie uśmiercili...

ocenił(a) serial na 7
kaizydek

Ja przystałem na 3 sezonie gdy się dowiedziałem że Nathan'a już nie będzie..

ocenił(a) serial na 8
DemonSpirit

Zakończyć oglądanie serialu dlatego, że odchodzi jeden z głównych bohaterów, sory ale myślę że to troszkę bez sensu. Powinieneś przynajmniej obejrzeć ze 3 odcinki, a nie od razu rezygnować, a przecież Nathan nie grał tam sam, każdy z bohaterów ma coś innego do pokazania, co też bardzo może się podobać.

ocenił(a) serial na 8
kaizydek

Słusznie.Tym bardziej,że Rudy daje radę w 'zastępstwie' za Nathan`a.

younaa

Niby tak. Jednak odnoszę nieodparte wrażenie, że na siłę chcieli zastąpić jednego 'dupka' drugim. Nie wiem czemu Nathana nie było w trzecim sezonie, ale praktycznie wymienili jeden charakterek na drugi. A Rudy niestety zaczął się rozkręcać dopiero pod koniec. Ciekawe są natomiast takie postacie w filmach i ich magia. Na początku nie trawiłem Nathana, a potem się okazał najbarwniejszą postacią serialu i wyczekiwałem jego kwestii. Takie samo wrażenie miałem przy Prison Brake i T-Bag'u.

ocenił(a) serial na 8
arekw

Nathana nie było, bo aktor go grający poczuł się wielkim i zrezygnował z grania w serialu. raczej nie planują stałego powrotu Nathana, może pojawi się epizodycznie. może.
coś z tym odejściem musieli zrobić, bo Misfits miało potencjał. wyszło jak wyszło :)

kaszyg

No właśnie na ten temat krążą różne opinie. Ma sporo filmów na koncie więc może to konflikt ról...

ocenił(a) serial na 8
arekw

Bardzo nie lubię gdy główni bohaterowie odchodzą od serialu. Oby tylko misfits nie robiło się coraz gorsze po tych odejściach trzech postaci w czwartym sezonie. No bo jeśli dalej chcą tak wyrzucać głównych bohaterów (z pierwszych dwóch sezonów), to w piątym nie zobaczymy już żadnego z nich...

ocenił(a) serial na 8
kaizydek

To ma być jeszcze piąty? Tego to już sobie nie wyobrażam.

younaa

I tak jest krótszy niż reszta. Większość seriali ma po ok. 12 odcinków na sezon. Ten po 6. Więc można powiedziec że mamy dopiero 1,5 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 8
arekw

Jeśli serial będzie miał dobrą oglądalność w czwartym sezonie, to na 100% zrobią kontynuacje. A tak w ogóle, to wydaje mi się, że co drugi serial ma 22 odcinki na sezon, a jeśli właśnie tak na to patrzeć, to Misfits dopiero co rozpoczął drugi sezon po trzech latach emitowania xD

ocenił(a) serial na 8
arekw

W sumie racja. Z jednej strony cieszę się, że będzie kontynuacja, ale dla mnie mógłby się skończyć na 3 sezonie. Co tam może być nowego, będą mieli nowe zdolności ? Powtórka z rozrywki w nieco zmienionym składzie. Boję się rozczarowania świetnej serii.

ocenił(a) serial na 8
younaa

Niekonieczne rozczarowanie, może zdarzy się tak, że co sezon będzie coraz lepiej, tak jak to było z Supernautaral, gdzie 1 sezon był spoko, a 5 był wyśmienity, choć teraz z nim jest troszkę gorzej...

ocenił(a) serial na 8
kaizydek

Nie miałam okazji zapoznać się z 'Supernatural' [ warto ? ] . Po prostu przekonamy się o tym za jakiś czas[ szkoda, że trochę długi ]

ocenił(a) serial na 8
younaa

Jeśli chodzi o Supernatural, to moim zdaniem warto jak najbardziej. Jeśli nawet średnio spodobałby ci się pierwszy sezon, to tak jak pisałem w poprzednim poście, z sezonu na sezon jest coraz lepiej:)

ocenił(a) serial na 7
younaa

Mogliby właściwie zrobić to jak ze Skinsami, że co ileś sezonów nowa generacja z nowymi mocami i przygodami.

kaizydek

tak szczerze, jak dowiedziałam się, że ma nie być Nathana to miałam już nie oglądać Misfits. aczkolwiek, zmusiłam się by obejrzeć pierwszy odcinek i fakt, Rudy ma w sobie coś i godnie "zastępuje" Nathana.

ocenił(a) serial na 7
levana89

Nie przepadam za Rudym, wolałam Nathana, a według mnie Rudy jest irytująco irytujący, a Nathan był pięknie irytujący na swój sposób ♥ XD.

littlemonsterlg

nie no, wiadomo, że Nathana nikt nie zastąpi ^^

ocenił(a) serial na 8
levana89

Jak dla mnie to Rudy jest lepszy od Nathana, ewentualnie ten sam poziom.

ocenił(a) serial na 9
marek_section8

Fakt,Rudy jest świetny,poza tym bardzo polubiłam Jess,lubie jej sarkazm i w ogóle cała ją,dobrze wybrali do nowej obsady