PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Przepraszam jezeli był już podobny temat.
Mam pytanie : czy warto jest obejrzec 4 sezon czy raczej to strata czasu? Nie zabrałam się za niego jeszcze z powodu braku czasu i niestey checi (brak moich ulubionych postaci:/) a zastanawiam się czy czasem nie jest warto nadrobic te zaległości:)

ocenił(a) serial na 9
Cerseis

Wciąż zabawnie. Szybko się przyzwyczaiłem do nowych postaci.

ocenił(a) serial na 9
Cerseis

Tak. Jest ekstremalnie pokręcony ; d

ocenił(a) serial na 10
Cerseis

Dla mnie jest lepszy od trzeciego.

ocenił(a) serial na 8
Cerseis

Jestem w trakcie oglądania 4 sezonu i muszę przyznać, że warto. Nowe postaci są ok, fabuła bardzo ciekawa. Choć stara ekipa się wykrusza to, z tego co widziałam, 4 jest dużo lepszy niż 3, który średnio mi się podobał.

ocenił(a) serial na 6
Cerseis

Według mnie nie warto, chyba że bardzo się nudzisz. Na początku było jeszcze interesująco, Rudy ociekał Rudyowatością - to mi się podobało, ale później... Nic sensownego nie wynika z kolejnych odcinków, choć łączą się fabularnie. Jakieś to takie... miałkie, na siłę, bez wcześniejszego polotu.

Cerseis

nie warto, lepiej zachować dobrą pamięć o serialu

Cerseis

no wg mnie nie warto. Dobry byl tylko odcinek z królikiem.

ocenił(a) serial na 9
Cerseis

Dla mnie jest bardzo słaby i bez polotu jak na Misfits.

Ale warto... przekonać się samemu.

ocenił(a) serial na 10
Cerseis

Zdecydowanie WARTO! Zaczyna sie niespecjalnie ale od czwartego odcinka serial wraca na właściwe tory. Nowe postacie są świetne no i jak zwykle angielski humor w ścisłym topie moich ulubionych seriali.

ocenił(a) serial na 10
Cerseis

można obejrzeć ale w porównaniu z 1 i 2 sezon nudy ;/

Cerseis

moim zdaniem nie warto. tylko pierwsze sezony miały w sobie to coś. kolejne są stworzone jakby na siłę.