PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34959
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

6 Sezon

ocenił(a) serial na 9

obejrzałem właśnie ostatni odcinek 5 sezonu i powiem szczerze że odczuwam niedosyt. Chciałbym żeby powstał 6 sezon i uderzył z pompą. czytałem gdzieś że na 5 mam się skończyć więc mogę sobie tylko pomarzyć. Jak wasze wrażenia po finałowym odcinku? koniec pewnej ery. myślicie że załoga da radę być "właściwymi superbohaterami" ?

ocenił(a) serial na 9
Tullio

acha, jeszcze jedno. wkurzyło mnie że można wysłać mms'a do przeszłości. cóż za banalne rozwiązanie problemu. dobra robota Jess. xP

Tullio

No to było mega głupie. Mleko z cyca Rudego też. :D

Szejku

to akurat było świetne :P

morskooka

Rudy ma jakąś super moc mleka z cyca? :]

Tullio

Mi się wydaję, że po prostu ona cała się przeniosła w czasie, wraz z ubraniem i telefonem :P

ocenił(a) serial na 9
Tullio

Ona nie wysłała smsa chyba tylko zrobiła video i zapisała w galeri a ustawiła sb jakiś budzik albo inne gówno. A poza tym jej telefon mógł nie wiedzieć, że się przenosi XD

ocenił(a) serial na 8
Tullio

no i probation worker przeżył jednak ;p

ocenił(a) serial na 10
conan8

gdzie to juz obejrzeliście?:)

ocenił(a) serial na 9
xxmgielkaxx

ja pobrałem z pewnego torra.

ocenił(a) serial na 9
conan8

to kolejna rzecz która mnie zszokowała xP

ocenił(a) serial na 9
conan8

Jedyna rzecz na której się zawiodłem :) Ogólnie finał bez jakichś fajerwerków ale niezły. A mleko z suta Rudy'ego miażdży!:)

Tullio

takie zakończenie zrobili ze by akurat pasował 6 sezon :) i ciekawe jak to by było z nimi z tymi "właściwymi superbohaterami". a co do finału... szczerze spodziewałam się czegoś lepszego o wiele, ale też można było się pośmiać jak zwykle ;) i co mi się nie podobało to wychodzi na to że dzieciak i tak nie będzie Rudy'iego a szkoda

ocenił(a) serial na 10
asazet

własnie przecie Jess była w ciąży z Rudym to jak to jest :D

xxforumowiczxx

hmm ale ona na tym filmiku mówi do 'siebie' że ma dziecko i jest śliczne ale musi z tym kolesiem Lukem sex uprawiać i potem go zabija... a w tej przyszłości to też nie było chyba dziecko Rudy'ego sama w sumie nie była pewna xD

xxforumowiczxx

I to dziecko nigdy nie było Rudego i nigdy nie miało byc.

sever

no nie było, ale chyba nie wiadomo, że jak zobaczyła wiadomość z przyszłości, to wtedy mogłaby coś zmienić i mogłaby mieć dziecko wtedy z Rudy'm ?

sever

Ona chciała to konkretne dziecko, ktore juz pokochała.

sever

no fakt, w ten sposób o tym nie pomyślałam ;) chociaż dziecko z Rudym też by pokochała, chociaż ojca by miał prawdziwego. No ale tak musiał być

ocenił(a) serial na 10
asazet

A skąd pewność, że to miało być dziecko Rudy'ego. Oni tak założyli w filmie, bo dostała ten sweter, jak była z Rudym. Ale po pierwsze, to ona dostała sweter, nie Rudy - Rudy miał zobaczyć, co jest a swetrze, bo jej moc się odwróciła i była ślepa; po drugie - na swetrze nic nie było o ojcu dziecka, była tylko Jess z dzieckiem na te wielkiego serca bodajże. To tyle... A to dziecko z przyszłości też było z Luk'iem.

Hadziu87

no tak ja rozumiem,i tak by się logicznie na początku wydawało bo byli razem, potem się kłócili bo on nie chciał dziecka, i mimo to ze Jess znała przyszłość i wiedziała ze będzie miała dziecko,to szybko zrobiła z tamtym, a mogła tez z Rudy'm. dlatego dla mnie szkoda ze nie Rudy

ocenił(a) serial na 10
Tullio

Z tego co wiem to twórcy raczej przebąkiwali o pelnometrażówce, w 6 sezon nie ma co wierzyć.

ocenił(a) serial na 9
nikike

@nikike, serio? Masz jakieś źródło może? :)

ocenił(a) serial na 8
bazhc

ja też tak słyszałem. wystarczy wpisać w google "misfits movie" i wyskakuje sporo wyników ;)

ocenił(a) serial na 8
bazhc

http://www.whatsontv.co.uk/tv-news/news/misfits-the-movie-is-written-and-ready-t o-go
tu coś jest, mam nadzieję, że to prawda