PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34962
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

9/10

ocenił(a) serial na 9

Świetny serial wykąpany w brytyjskim akcencie :) dałbym 10/10, jednak wg mnie film trzyma kilka błędów, tych nielogicznych związanych z podróżą w czasie Simona i Curtisa (motyw jak grupa była celebrytami), no i fakt że w jednym odcinku zdobyli dla dresiarza z gry 100 patyków w 5 minut...a w późniejszych odcinkach narzekali na brak forsy przy czym sprzedali moce - lekko głupia sytuacja.

Badynski

Zgodzę się w 100% serial świetny- a błąd jaki ja zauważyłam- mogę się mylić ale sprawdzałam ze 3 razy- to sytuacja kiedy Alisha mówi Simonowi że ten tajemniczy 'superhero' to on sam tylko z przyszłości- i było to właśnie w odcinku kiedy byli celebrytami i kiedy Curtis podróżował- pod koniec odcinka lub w kolejnym kiedy Curtis wszystko cofnął i to wszystko nie miało miejsca Simon nadal wie o tym co mu Alisha powiedziała a przecież nie powinien ;/

ocenił(a) serial na 9
Badynski

rzeczywiście serial dobry,fajnie się ogląda,ale zdecydowanie nie podoba mi się mała ilość odcinków w sezonach ugh :\ ;p i do tego brat Nathan'a w 3 sezonie..

ocenił(a) serial na 9
askant

brak*

ocenił(a) serial na 10
askant

A ja się już zdziwiłem, skoro #SPOILER# brat Nathana przecież zginął... #SPOILER#

ocenił(a) serial na 10
askant

Ta mała ilość odcinków w sezonie to akurat właściwie cecha seriali z E4.

ocenił(a) serial na 9
nikike

no tak tak,ale i tak chciało by się więcej ; p

ocenił(a) serial na 10
askant

Chciałoby się, chciałoby. Szczególnie że zaczynam oglądać Misfits na bieżąco i jeżeli 3. sezon okaże się zaskakująco dobry, to chyba się załamię że był tak krótki.

ocenił(a) serial na 7
nikike

podobno ma byc 13epizodow w tym sezonie, czyli spoko... tyle co 2pierwsze w sumie...

ocenił(a) serial na 10
Badynski

no tak podróże w czasie są nielogiczne no ale przecież nieśmiertelność, niewidzialność , słyszenie czyiś myśli i wzbudzanie pożądania to jest codzienność -,-"

ocenił(a) serial na 9
snazzygirl

Nie zrozumiałaś mnie chyba. Mówię o nielogicznych sytuacjach w filmie (patrz błąd, którego nic nie wytłumaczy). Moce, które wymieniłaś opierają się na jakimś scenariuszu, który dotyczy danego gatunku.