polska nie nadaje sie na takie seriale, polacy to wiocha i nie czuja klimatu tego serialu.. jest co prawda jakas grupa ogladajacych ale to pewnie spoko ludzie a teraz NA TYM MTV ZASRANYM?! OBOK INNYCH GOWIEN ten swietny serial the misfits<3<3 niech tylko mtv sprobuje cenzurowac ten seriallub usuwac sceny to zabije i napisze skarge zeby natychmiast to usuwali z ateny bo sie nie nadajacie , jestescie wiocha i jedynie co to nadawajcie paris hliton itd szal cial..........................................:////////
Większość osób, które nie oglądały serialu, po zobaczeniu jedynie spota reklamowego w MTV, zapewne od razu zaszufladkują go jako słaby i niewarty uwagi, tylko dlatego, że wyemituje go właśnie ta stacja... Swoją drogą to będzie chyba pierwszy, naprawdę dobry program wyemitowany przez MTV :D
W godzinach nocnych puszczają programy z nagością i przekleństwami, więc dlaczego mieliby cenzorować Misfits? Jedyne czego się obawiam to tłumaczenia, bo lektor potrafi zniszczyć niejeden żart i ogólnie zburzyć cały klimat serialu...
MTV zdarzało się mieć dobre programy ale to było za czasów gdy MTV była telewizją muzyczną. Mam nadzieję że nie zepsują tego serialu.
No tak, ale to było daaawno temu... Teraz wśród programów takich jak wzgórza hollywood, tajemnice valemont, ekipa z new jersey i inne typ podobne shity, pojawia się taka perełka jak Misfits... Może MTV chce poprawić swój wizerunek? :D
Też mam nadzieję, że nie zepsują tego świetnego serialu...
To jest szansa żeby film trafił do szerszego grona odbiorców, ale wszystko będzie zależało od tłumaczenia.
Także mam nadzieję, że nie zepsują tego serialu. I że zrobią to tak, że teksty będą miały sens i będą śmieszne. Dla tych, którzy jeszcze niewiedzą : Misfits, 1 odcinek, leci w tą niedziele o 22.00 . ;))
Z jednej strony fajnie, miło będzie zobaczyć Misfits w tv. Z drugiej-koszmarny lektor, cenzura, i to, że mtv kojarzy się z głupkowatymi programami i serial będzie się niektórym kojarzył w ten sposób.Jest szansa że nie ocenzurują, bo na mtv to się chyba nie zdarza, inaczej emisja nie ma sensu.Ale tłumaczenie pewnie zabije połowę tekstów.
Tak naprawde żadna polska stacja publiczna nie nadaje się do emisji serialu takiego jak Misfits.Nie ma nawet mowy, by puścili to w tvp, a tvn czy polsat rzadko emitują coś brytyjskiego a jeśli już to dobre seriale lecą późno w nocy.Więc zostaje kablówka, ale prędzej spodziewałabym się że puszczą serial na Axn niż w mtv.
Gdybym ja tworzył wlasna stacje TV.. pierwszym przykazaniem mojej stacji było by
1. Zawsze będziesz puszczał filmy w orginałach z napisami PL i wystrzegał sie Dubbingów i lektora jak ognia!
:) czasem aż strach...jak sie czyta komentarze pod filmami i narzekania ze nie ma lektora...ludzie laske robią ze ogladają coś? Analfabeci co nie potrafią szybko czytac ? Chwala ze chociaz KINA dobrze wiedza jak nalezy puszczac filmy ludziom ktorzy sa dorośli i powinni juz dawno umieć czytać :)