PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34958
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Zastanawia mnie to, czemu nie ma Nathana w Mistfits? Mam nadzieję, że powróci, bo tak aroganckiej i chamskiej osoby nigdy nie widziałam i mimo iż z jednej strony odciąga swoim zachowaniem, to jednak miło się go ogląda; p

ocenił(a) serial na 10
poziomka_14

Przed sezonem trzecim wypuszczono krótki (9 min) odcinek o tym co się stało z Nathanem po drugim sezonie. Można go znaleźć w internecie pod nazwą "Vegas baby".

crow_pl

A no to widziałam, ale myślałam, że będą odcinki z nim, co tam będzie robić w tym więzieniu ;]

ocenił(a) serial na 8
poziomka_14

aktor zrezygnował z serialu.

ocenił(a) serial na 9
kaszyg

Całkiem możliwe, że jeszcze wróci. Nie uśmiercili go ani nic, więc zawsze jest jakaś szansa :) Rudy w jego zastępstwie daje rade :D

ocenił(a) serial na 10
bazhc

Do tego Nathan wciąż występuje w czołówce serialu. Koleś który dostał siekierą w pierwszym odcinku ostatnio również się pojawił, więc wszystko jest możliwe.

ocenił(a) serial na 8
crow_pl

nie ma Roberta w czołówce.

ocenił(a) serial na 9
kaszyg

ta, to jest Alisha.

ocenił(a) serial na 9
bazhc

moim zdaniem nie daje rady ;p Twórcy chcieli zrobić go na podobieństwo Nathana ale nie wyszło im to za dobrze :) Rudy jest ok, ale nie dorasta Nathanowi do pięt ! ;)

ocenił(a) serial na 9
dolly123

zgadzam się w zupełności. Rudy kompletnie miał chyba zastąpić Nathana bo już na samym początku jak się pojawił zaczął sypać tekstami w stylu Nathana i cała jego postawa i zachowanie to wypisz wymaluj Nathan...tylko że jakoś ta kalka słabo odbija i mi się średnio podoba.

użytkownik usunięty
stiepanowa

ja tam wole rudy'ego od tego chuderlawego i piskliwego nathana;]

ocenił(a) serial na 9

brawo dla tego Pana!

ocenił(a) serial na 10

Ciekawe czy Rudy też walnie kloca komuś na łóżko...:) Nathan rządzi :)