Brak granic żartu,ludzkich zachowań,niesmaczne sytuacje w większości "zboczone".Każdy film z
superbohaterami to przecież powinien być dla "dzieci".Serial od 18+ haaaaa, każdy tak chyba z
Was pomyślał na początku.Ale nie.Reżyser ma sexualne podejście do taboo,czyli ma je w
du.ie.Tutaj taboo nie znajdziesz.Podoba mi się bardzo jedna rzecz.Że w żartach np Nathana czy
Rudyego poznajemy prawdziwe myśli mężczyzn.Teksty szczere,które większość z was
wstydziłaby lub bała powiedzieć.A tutaj nie ma wybacz.Czasami jeden odcinek po prostu tylko o
sexie i sexie ale jak prawdziwie to powiedziane i pokazane.Większość pomyślała że Nathan i
Rudy to po prostu głupki.Ale nie.Tacy właśnie jesteśmy my.Faceci wśród facetów.Tak właśnie
rozmawiamy.A oni się nie patyczkują kto co pomyśli i z tego sami mają ubaw.Zażartuj tak na
realu koło starej babki to od diabłów cie wyzwie.Tylko jeden minus.Oj dlaczego tak szybkich
panienek nie ma w realu.Tzn są tylko w tym serialu są nad wyraz proste i konkretne.Takie jakie
mógłbym spotykać na codzień.
Eph twoja odpowiedź jest na tak bardzo inteligentna jak twój login.Pewnie w nim jest jakis ukryty sens.Przynajmniej po niej rozszyfrowałem skrót twojego loginu.Eph-Ekstrawkagancki pseudointeligenty h.j :)
Przynajmniej nie pisze jakiś pierdół na forum co ich nikt nie czyta.
Krytyk się znalazł:D
Nikt to masz na mysli siebie że jestes nikim.Jakoś przeczytałeś.Ok ja już odbyłem z Tobą bardzo poważną rozmowę.Nie myl pojęcia "odbyłem" z swoim odbywaniem stosunków analnych wspólnie z kolegami
Chyba musisz wrzucić na luz użytkowniku Pedzacy_dyszel.
Pewnie nie masz za różowo w realnym życiu (nie mowie, że tak jest lecz Twoje zachowanie na to wskazuje) skoro musisz dowartościowywać się pisząc takie teksty do jakiegoś dzieciaka pewnie z gimnazjum.
Martuś ja cały czas luz i pędze z górki.Różowo mam, nawet kolorowo.Jestem niczym tęcza -nie myl ze znakiem gejostwa.I nie musze się dowartościowywać :) Jak to Twoje prawdziwe foto to już przez to jestem dowartościowany ;)
A po co masz jej zdjęcie? Nie wierzę że jesteś od niej gorsza ;) Ja np mam swoje zdjęcie i wiem wiem,sliczny jestem tylko mam krzywy zgryz :D
"Każdy film z superbohaterami to przecież powinien być dla "dzieci""
I ty chcesz, żeby ludzie traktowali cię poważnie?